He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
NOU PROJECTE: UN SÍMBOL DE L’ESPLENDOR MODERNISTA
LANDING-palacete_vidal cuadras
Al districte de Sarrià - Sant Gervasi de Barcelona, a prop de l’estació del Peu del Funicular de Vallvidrera, trobem aquest emblemàtic palauet modernista de principis del segle XX, reformat pel prestigiós arquitecte Alejandro Werner Pons.

L’edifici compta amb tres plantes de grans dimensions i una magnífica torre adossada que defineix la rotunda personalitat de l’indret. Amb un ampli pati exterior a diferents nivells, l’habitatge s’envolta d’un espectacular entorn natural que el recull harmoniosament, aportant la privadesa necessària a aquesta joia modernista.

EL PAPER D’ISCLETEC AL PROJECTE

Werner ha confiat en la feina i qualitat d’Iscletec per fabricar les portes, finestres, balconeres i porticons de tot l’habitatge privat, que demanava elevades prestacions aïllants i estètiques.

El model escollit ha estat Iscletec 78 de fusta de pi laminat, que aconsegueix una major resistència i estabilitat. Tots els tancaments estan reforçats tèrmicament amb finestres d’alta eficiència energètica i vidres tèrmics de baixa emissivitat, que impedeixen que l’energia generada s’escapi a l’exterior i generen un estalvi econòmic. A més, totes les finestres i balconeres disposen de porticons de fusta que ajuden a controlar la radiació solar de l’edifici i permeten escollir la quantitat de llum que entra a l’interior. Els porticons de les portes, tant d’entrada com del pati i la terrassa, són plegables, de manera que es recullen amb facilitat per millorar la mobilitat a l’espai.

Per intensificar les prestacions finals, s’han afegit les prestigioses ferramentes MACO, que representen la seguretat, durabilitat i eficiència, sempre treballant amb el màxim nivell de qualitat.

UNA JOIA MODERNISTA A BARCELONA

Iscletec s’ha sumat a aquest projecte amb un important repte estètic: un exclusiu i singular disseny de les finestres de la segona i tercera planta, que compten amb una petita finestra abatible superior amb vidres i porticons personalitzats, que s’adapten a la peculiar forma de les obertures.

La moderna i renovada aportació d’Iscletec, que ha treballat minuciosament cadascun dels detalls dels tancaments de fusta, manté intacta l’essència de la construcció. L’espectacular resultat final és un símbol de l’elegància i de la magnífica convergència d’estils i acabats plens de personalitat, que respecten el protagonisme del llenguatge modernista original del palauet.

#COLOROFTHEMONTH: Gris Maragda

Les finestres estan tintades amb pintura ecològica i d’última generació Sikkens, amb el color demanat pel client: el Gris Maragda. Es tracta d’un to gris verdós que acompanya l’estètica de l’entorn, i contrasta amb el color beix i blanc de la façana, aconseguint un fantàstic resultat.

Aquesta magnífica col·laboració amb el reconegut estudi d’arquitectura d’Alejandro Werner, reflecteix l’exigència de treball d’Iscletec, que s’adapta a les necessitats del client i als requeriments de la construcció, i personalitza al màxim cadascun dels detalls dels seus productes.


Compartir: 06/10/2017


Volver