He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

#VestimBarcelona
Un referent d’elegància i modernitat


Aquest magnífic pis familiar del barri de l’Eixample de Barcelona és el nou projecte d’Iscletec, que ha dissenyat i fabricat tots els tancaments de fusta cuidant fins al seu últim detall, per tal d’aconseguir un acabat òptim i de qualitat.

Línies fines i elegants que emmarquen tota l’estètica de l’espai, seguint l’estil de la campanya #VestimBarcelona. Iscletec, segueix apostant per aquesta iniciativa, que busca consolidar les seves finestres i balconeres de fusta com el producte ideal, que garanteix la màxima estanquitat acústica i tèrmica, tan sol.licitada pels ciutadans de Barcelona.


EXTREMA SEGURETAT I PROTECCIÓ


Aquest habitatge, situat a l’àtic d’un històric edifici, demanava, per la seva alçada i la disposició de les finestres (més baixes del que és habitual), una protecció extra i seguretat especial per a nens, que garantís la total tranquil.litat de la família. Per això, Iscletec ha instal.lat ferramentes MACO de la línia EMOTION, reforçades amb un botó de seguretat que dificulta l’accés a l’obertura de les finestres i balconeres.

Les robustes manetes de cadascun dels tancaments, consoliden l’alt nivell de protecció antifurt i antiobertura i proporcionen infinites prestacions de disseny, adaptant-se harmoniosament a l’estètica de l’apartament.Consulta les nostres ferramentes


CONTROL SOLAR, MÀXIMA VENTILACIÓ I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA


Iscletec promou els hàbits respectuosos amb el medi ambient i la sostenibilitat, és per això que totes les finestres, portes i balconeres d’aquest projecte són tancaments d’alta eficiència energètica amb vidres de baixa emissivitat, que impedeixen que l’energia generada s’escapi a l’exterior i generen un estalvi econòmic i de recursos.

La gran mida de les finestres permet l’entrada d’una intensa i càlida llum al seu interior, que en algunes habitacions s’ha limitat incorporant porticons de fusta a la part interior, que afegeixen una estètica impecable al tancament i permeten un control total de l’entrada de llum a l’espai. Aquests porticons, juntament amb les balconeres que donen a la terrassa, s’han treballat minuciosament aconseguint acabats modernistes que segueixen l’estil arquitectònic de la ciutat de Barcelona.


Màxima comoditat amb
posició Oscil.lobatent

La màxima ventilació s’aconsegueix incorporant tancaments amb la funció oscil.lobatent que, amb una senzilla maniobra, permet regular l’estanquitat de l’habitatge amb una total seguretat. En la posició d’oscil.lament segur, la fulla de la finestra queda ancorada al marc en la seva part inferior evitant l’entrada de pluja i aconseguint, així, un total confort i comoditat.

La bellesa d’aquest projecte recau en el respecte pels acabats originals de l’habitatge, un tradicional i modernista edifici barcelonès, combinats amb aportacions modernes que contrasten d’una manera molt innovadora. N’és un exemple la incorporació de vidres translúcids en algunes de les habitacions, que mantenen la privacitat i intimitat de l’habitatge a les zones que ho requereixen.


Iscletec Ventanas de madera Barcelona
Iscletec Ventanas de madera Barcelona
Iscletec Ventanas de madera Barcelona

#COLOROFTHEMONTH
BLANC SEDAEl model escollit pels tancaments és un Iscletec 68 de fusta de pi pintada de color blanc, representant la puresa i senzillesa minimalista i moderna de l’espai, en contrast amb la gama de colors càlids i terrosos que complementen l’estètica d’aquest projecte.

El #ColoroftheMonth, Blanc Seda, fa que les textures i els materials destaquin al màxim, i ajuda a il.luminar totes les estades de la casa. A més, combina perfectament amb la resta de materials naturals de l’habitatge, com són la pedra, la fusta o el vidre.
L’habitatge s’ha vestit sense soroll i sense fred, gràcies a la tecnologia més avançada que utilitza Iscletec en la fabricació de les seves finestres i balconeres de fusta natural, juntament amb els millors vidres i ferramentes firmades per les principals firmes internacionals.Consulta els nostres formats


VEURE ALTRES PROJECTES
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

noticia iscletec destacada

16/01 ARRIBA EL SHOWROOM D’ISCLETEC


El passat mes d'octubre vam anunciar la presentació del nou Showroom de Iscletec.
Aquest 2018, podem anunciar que en només un mes obrirem les portes d'aquesta acollidora sala a arquitectes,...
Seguir llegint
noticia iscletec destacada

21/12 NOVES COL·LABORACIONS AMB PROJECCIÓ ECO


Iscletec, any rere any, col·labora amb diferents empreses tècniques que comparteixen uns mateixos ideals i enforteixen els nostres valors de sostenibilitat i ecologisme.

Aquest 2017,...
Seguir llegint