He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

LA DIANA

Excel.lència i disseny
en col.laboració amb Räs studio

Descobreix cadascun dels magnífics detalls
d´aquest espectacular projecte
en ple barri de Gràcia de Barcelona,
amb totes les balconeres, portes i finestres de fusta
dissenyades de la mà d´ Iscletec.

Estètica i funcional.litat


Iscletec té l´honor d´anunciar-vos el llançament d´un nou projecte urbanístic:
La Diana, una col.laboració amb RÄS studio.

Aquest taller d´arquitectura de Barcelona té una sòlida trajectòria i un fort posicionament en el sector, i compta amb un ampli catàleg de projectes que es caracteritzen per la seva arquitectura reflexionada però eficaç, sensible però atrevida i tan assequible com impactant.

La Diana, és un espai arquitectònic que comporta el gran treball de vincular dues zones totalment independents amb la mateixa estètica i funcionalitat: un local comercial a la planta baixa i un habitatge a la planta superior.


Espaiós, clar i lluminós


En ple barri de Gràcia de Barcelona, aquesta construcció minimalista, posseeix influències de l´arquitectura industrial barrejades amb tocs rústics: bigues a la vista, formigó, parets de maó, grans finestrals, línies rectes i una barreja de blanc, fusta i elements metàl.lics, que donen un toc molt modern a l’espai.

Es tracta d´un espai obert i diàfan, que dóna sensació d´amplitud gràcies a la llum que es projecta a través dels seus grans finestrals.


Elements naturals de la mà d´Iscletec


Iscletec ha dissenyat totes les finestres, balconeres i portes de fusta d´aquesta construcció amb el seu model Iscletec 68, fusta laminada de pi de 68mm de gruix.

La fusta laminada resulta en un producte més resistent i estable, que aporta seguretat, estanquitat i aïllament a l´espai.


Una infinitat de prestacions


Per tal d´afegir més prestacions als tancaments, s´han instal.lat vidres de seguretat PS de doble vidre, que proporcionen més seguretat i protecció a l´espai. A més, totes les finestres i balconeres estan reforçades tèrmicament per impedir que l´energia generada s´escapi a l´exterior, aconseguint un vidre de baixa emissivitat (o low-e) que genera un estalvi econòmic.

Tots els tancaments estan segellats amb els prestigiosos ferratges de la firma MACO, que representen el disseny, la seguretat, l´eficiència energètica i la durabilitat, treballant amb el més elevat nivell de qualitat.


#ColorOftheMonth


Les finestres estan tintades del color requerit pel client amb vernissos inodors, ecològics i d´última generació, que donen harmonia a l´espai. Iscletec disposa d´una àmplia carta de tints per personalitzar al màxim les finestres i realitzar el color a mida.


Una col.laboració amb el reconegut estudi d´arquitectura RÄS studio.
Totes les imatges han estat preses pel fotògraf Adrià Goula.


VEURE ALTRES PROJECTES
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

noticia iscletec destacada

16/01 ARRIBA EL SHOWROOM D’ISCLETEC


El passat mes d'octubre vam anunciar la presentació del nou Showroom de Iscletec.
Aquest 2018, podem anunciar que en només un mes obrirem les portes d'aquesta acollidora sala a arquitectes,...
Seguir llegint
noticia iscletec destacada

21/12 NOVES COL·LABORACIONS AMB PROJECCIÓ ECO


Iscletec, any rere any, col·labora amb diferents empreses tècniques que comparteixen uns mateixos ideals i enforteixen els nostres valors de sostenibilitat i ecologisme.

Aquest 2017,...
Seguir llegint