He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
NASCUDES A LA MEDITERRÀNIA
noticia iscletec destacada
Presentem la nostra col·lecció de CASES MEDITERRÀNIES que han confiat en el treball i qualitat d’Iscletec per als seus tancaments de fusta, en unes condiciones tan característiques com les que es troben a prop del mar.

SEGURETAT I SOSTENIBILITAT A LA COSTA BRAVA
A la Costa Brava, trobem aquesta residència unifamiliar amb esplèndides vistes, i un luxós estil mediterrani.
MÉS INFORMACIÓ

BLAU I LLUMINOSA. PRECISIÓ I QUALITAT ISCLETEC
Una balconera de 4 fulles i unes exquisides persianes de fusta de llibret, que deixen entrar tota la llum natural a l'habitatge.
MÉS INFORMACIÓ

ROMÀNTIC & FUNCIONAL. PALAUET MODERNISTA
En un espectacular entorn natural, aquest palauet modernista compta amb la qualitat d’Iscletec per a les portes, finestres, balconeres i porticons amb elevades prestacions aïllants i estètiques.
MÉS INFORMACIÓ

ESTÈTICA I FUNCIONALITAT AMB MAGNÍFICS DETALLS DE QUALITAT
Una construcció minimalista: bigues a la vista, formigó, parets de maó, grans finestrals, línies rectes i una barreja de blanc, fusta i elements metàl•lics ...
MÉS INFORMACIÓ

MUNTATGE SINGULAR A LA COSTA DEL MARESME
Productes únics i totalment personalitzats que reforcen el concepte arquitectònic de l'edifici: finestres i balconeres de màxima resistència.
MÉS INFORMACIÓ


PORTES, FINESTRES I BALCONERES DE FUSTA QUE PROTEGEIXEN TOTA LA VIDA
Exposades directament a les inclemències del temps, amb l'última generació de materials sostenibles i ecològics, aporten als habitatges seguretat, disseny i protecció acústica i tèrmica.


Compartir: 19/04/2018
NOVA PUBLICACIÓ: Madera sostenible
noticia iscletec destacada

MADERA SOSTENIBLE és un diari digital per a la indústria espanyola de la fusta i el moble. L'eix d'aquest mitjà de comunicació per als professionals del sector de la fusta són les seves notícies, diàriament actualitzades, i sectoritzades en diferents camps del sector.

La prestigiosa plataforma ha publicat al seu apartat web un reportatge sobre la nostra campanya #VestimosBarcelona en la qual es destaca la seva essència així com diferents projectes realitzats a la històrica ciutat.

A més, es reforça aquesta comunicació amb la incorporació d'informació de Iscletec i de la singular campanya en el seu newsletter diària, en la qual s'anuncien les més destacables notícies i novetats de les empreses i entitats del sector de la fusta.

Veure reportatge


Compartir: 13/04/2018
CASA UNIFAMILIAR D'ESTIL MEDITERRANI
noticia iscletec destacada
Situada a la Costa Brava, trobem aquesta residència unifamiliar amb esplèndides vistes i un luxós estil mediterrani característic del paratge en què es troba.

L'habitatge es fusiona amb el seu envejable enclavament gràcies a un ampli pati exterior i un jardí comunitari, que magnifiquen la seva estètica estiuenca i emboliquen l'edifici en una atmosfera natural de roques i pins.
L'edifici, de blanques i geomètriques línies arquitectòniques, s'eleva en diferents nivells que s'obren al paisatge en còmodes terrasses, des d'on s'aprecia l'aigua cristal·lina i la sorra fina de la platja.

TANCAMENTS ECOLÒGICS I DE SEGURETAT

Aquest nou projecte s'ha dut a terme de la mà de Biofusteria, assessors i especialistes en l'art de la fusteria, gràcies als quals Iscletec ha pogut subministrar les seves exclusives finestres, portes, balconeres i porticons de fusta.

DESCOBREIX-LO AQUÍ


Compartir: 12/04/2018
Iscletec a la II Jornada de la Industria a l’ETSAB
noticia iscletec destacada
Aquest 10 d’abril, ha tingut lloc la segona edició de la Jornada d’Arquitectura, Indústria i Universitat a l’ETSAB (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona), amb el recolzament del grup d’investigació ARIEN.

L’objectiu de la Jornada ha estat propiciar i incentivar la relació entre universitat i el món laboral, per tal d’impartir una docència orientada a formar els professionals del futur.

Direcció 1: Universitat-Empresa. Vector encaminat a presentar a l’empresa la producció, recerca i inquietud universitàries amb l’objectiu d’incentivar la innovació.

Direcció 2: Empresa-Universitat. Vector on les empreses testifiquen la versatilitat en l’aplicació arquitectònica d’un producte concret. En aquest apartat, Iscletec, juntament amb Technal han representat el sector dels tancaments de fusta i tancaments d’alumini, respectivament. A través de la convocatòria “Call for matters”, Iscletec ha il•lustrat la seva experiència a partir dels seus projectes i diversos exponents de l’aportació de l’empresa en el món de l’arquitectura. A més, ha donat resposta a problemàtiques concretes plantejades pels estudiants, fent ressaltar el paper que tenen en la innovació industrial.

La jornada ha culminat amb la conferencia "Realms of structures", de l’arquitecte austríac Roger Riewe, gràcies a la col·laboració de la Càtedra Blanca de Barcelona (Cémex)


Compartir: 11/04/2018
Iscletec 92, el màxim exponent en estanquitat
noticia iscletec destacada
Com hem anat demostrant al llarg dels nostres anys d'experiència, els tancaments de fusta d’Iscletec presenten un aïllament singular que ens permet intervenir en projectes on es necessita una protecció acústica addicional.

La nostra campanya #VestimosBarcelona és una fidedigna mostra de les altes prestacions aïllants que presenten les portes, finestres i balconeres de la firma, juntament amb la instal•lació de vidres Climalit i ferramentes MACO que aconsegueixen completar la feina d'Iscletec: un bon aïllament depèn del format de la finestra i la qualitat del material, però també del tipus de vidre, el perfil i les ferramentes que la subjecten.

Per assegurar una immillorable estanquitat, comptem amb el model Iscletec 92, una finestra de fusta laminada de 92 mm de gruix que permet vidres de triple vidre d’un ample des de 48 a 54mm de gruix. Es tracta del màxim exponent en tancaments acústics, tèrmics i de protecció total, que s'usa quan les circumstàncies són extremes o bé si el client així ho requereix.

Iscletec actua en cadascuna de les obertures complint amb els paràmetres adequats segons el nivell de soroll que hi penetra.

Iscletec 92, descobreix la revolució en tancaments amb el màxim aïllament total.


Compartir: 06/04/2018
La fusió entre tradició i modernitat, #VestimosBarcelona
noticia iscletec destacada
La història i la modernitat convergeixen en aquest edifici de l'Eixample de Barcelona, una obra amb una notable influència modernista liderada per les interioristes Pilar Sanchis i Paula Rocasalbas de l'estudi PSJinteriorismo.

Gràcies a un bon assessorament acústic del servei tècnic més experimentat de Iscletec, s'han instal•lat finestres i balconeres de la firma seguint amb la campanya #VestimosBarcelona.

Per aconseguir els millors resultats, s'han proporcionat tancaments del model Iscletec 92 per a les finestres confrontants al carrer principal, el màxim exponent en tancaments acústics, tèrmics i de protecció total. La finestra de fusta laminada de 92mm. de gruix, juntament amb els vidres triples signats per la marca Climalit i les ferramentes de la prestigiosa firma Maco, acomoden la casa en un agradable silenci que contrasta amb el soroll del concorregut carrer en què s'ubica.

A més, la resta de finestres compleixen amb els paràmetres adequats segons el nivell de soroll que penetra per cadascuna de les obertures: els tancaments que s'enfronten als moviments interiors del hall de l'edifici requerien d'una barrera que minimitzés aquests sons. Per a això, Iscletec ha optat per un doble vidre que es compon de modernes finestres de la firma superposades al tancament original, que compta amb un artesanal gravat al vidre.

Finalment, per a la zona posterior de l'habitatge, pròxima al pati interior, s'han establert les tradicionals portes de l'Eixample, un model que Iscletec ha fabricat especialment per #VestimosBarcelona i que recull totes les característiques demandades pels habitants de la ciutat, tant en estètica com en funcionalitat.

DESCOBREIX EL PROJECTE


Compartir: 23/03/2018
EL COLOR DE BARCELONA
noticia iscletec destacada
Tal com s'observa en els projectes #VestimosBarcelona, les finestres i balconeres d'aquesta iniciativa singular d'Iscletec es pinten amb una combinació cromàtica ideada especialment per als habitatges i espais de Barcelona, respectant l'estètica i l'arquitectura original de la ciutat.

L'inconfusible Blanc Seda de l'interior dels tancaments de fusta és l'escollit pels habitants de la ciutat inequívocament, aportant llum i uniformitat als espais. Per a l'exterior, hi ha dues possibles combinacions: l'elegant Gris Esmeralda o bé el càlid color Mocca, que es determinen en funció de les característiques de la façana de l'edifici.

Amb això, Iscletec s'uneix a la protecció del patrimoni arquitectònic de Barcelona, fonamental en la trajectòria històrica i d'identitat d'una col·lectivitat nacional.

#ColoroftheMonth - DUO BARCELONA


Compartir: 16/03/2018
Página 1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     11     12     13     14     15     16     17     18     19     20