He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
Disseny, innovació i coneixement en l'últim treball d’Iscletec
noticia iscletec destacada

L'últim projecte d’Iscletec compta amb el disseny elegant i de qualitat de les seves finestres i portes, gran innovació en els sistemes de tancaments i el coneixement d’Harquitectes i els principals col·laboradors per aconseguir un resultat immillorable.

MODEL DE LES FINESTRES
S'ha utilitzat el model Iscletec 78 per aconseguir un òptim hermetisme i estanquitat, que aporti seguretat i aïllament acústic i tèrmic a l'habitatge.

ELS ARQUITECTES
El prestigiós estudi d'arquitectura HARQUITECTES ha realitzat una remodelació de la totalitat del solar per integrar la casa perfectament al seu entorn.

FINESTRES AMB FRE D'OBERTURA
Amb la integració de ferramentes MACO a les finestres exteriors de l'habitatge aconseguim bloquejar-les i evitem la seva obertura total i sense control, atorgant un extra de seguretat a l'edifici.

VIDRES BAIX EMISSIUS
La incorporació de vidres tècnics de Vidresif reforça els beneficis i possibilitats de les finestres Iscletec, complementant les seves prestacions i potenciant-les al màxim.

#ColoroftheMonth
Seguint amb la nostra campanya #ColorOftheMonth, s'ha escollit el color Larix sibirica per a aquest projecte: mantenint els acabats originals i la textura natural de la fusta de l'arbre Alerce de Sibèria.


Compartir: 14/06/2018
EL CONEIXEMENT D’ISCLETEC ALS MITJANS
noticia iscletec destacada
La innovació i el desenvolupament són dues de les premisses fonamentals d’Iscletec en tot el seu procés d'elaboració del producte. L'empresa promou el coneixement del sector de la construcció i la fusta, el tractament que aquesta requereix i les característiques elementals d'un tancament tècnic.

Per això, aquesta primavera, Iscletec ha col·laborat amb l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura (ETSAB) durant les Jornades de la Indústria. L'objectiu va ser donar difusió a les grans aportacions que el món de la indústria pot oferir a l'arquitectura, a través de diversos exemples i casos d'èxit de l'empresa. Amb aquesta finalitat, es van visualitzar diversos sistemes i materials produïts per Iscletec que aporten un valor afegit a la finestra i àmplies prestacions als tancaments tècnics.

La filosofia de treball i la perseverança d’Iscletec s'ha vist reflectida aquests últims mesos en diferents mitjans i plataformes. Revistes com Madera Sostenible o Interiores han concedit el reconeixement a Iscletec per diversos dels seus projectes i campanyes.

La especialitzada plataforma Madera Sostenible, referent a la indústria espanyola de la fusta i el moble, va publicar a l'abril un extens reportatge sobre la campanya #VestimosBarcelona d’Iscletec. Amb aquesta publicació web es destaquen alguns dels projectes realitzats a la ciutat, que a més es reforcen amb un esment en el seu newsletter diari.

D'altra banda, la revista Interiores ha publicat en el seu número 208 un il·lustrat i documentat article sobre el nou projecte d’Aiastudio, liderada per Alessandro Sannino i Anna Mesquita.

L'esforç i coneixement d’Iscletec va donant els seus fruits i s'evidencia en els resultats obtinguts en les diferents intervencions i actuacions de l'empresa, amb respostes satisfactòries de tots els nostres clients.


Compartir: 06/06/2018
FINESTRES AMB FRE D'OBERTURA
noticia iscletec destacada
La CASA 1413, el singular projecte d’Iscletec en col·laboració amb HARQUITECTES, compta amb elements de gran innovació i una renovada visió de la distribució urbanística de l'obra.

Per dotar de la seguretat i les prestacions que requeria aquest projecte, s'han instal·lat finestres exteriors amb fre d'obertura. El partner habitual de Iscletec, MACO, ha proporcionat ferramentes especials per aconseguir un nou sistema de fre que evita la seva obertura total i sense control.

D'aquesta manera se soluciona una important preocupació del client per protegir l'habitatge, exposada al nivell del carrer. Aquest habitatge disposa de tancaments de fusta adaptats a les característiques de cada obertura, segons la seva ubicació i funció.

Iscletec ofereix productes altament personalitzables, que s'adapten a cada obra i als requeriments de l'arquitecte i el client.


Compartir: 04/06/2018
#COLOROFTHEMONTH – Larix sibirica
noticia iscletec destacada
L’essència de la construcció radica en la preservació del medi natural en què es troba i en aconseguir una edificació respectuosa i potenciadora del seu entorn. Per això, els colors predominants són els dels materials originals del solar: tonalitats terroses que vinculen els interiors amb els exteriors.

Per això, Iscletec ha fabricat les portes, finestres i balconeres del projecte d'HARQUITECTES amb el material i el tint requerits pels arquitectes responsables. S’ha utilitzat la fusta del Làrix de Sibèria, una espècie d’arbre que creix principalment a la Sibèria Occidental i és molt resistent als canvis de temperatura. A més, seguint la filosofia d’utilitzar materials purs i acabats originals, s’ha mantingut la textura natural de la fusta amb un tint Rubio Monocoat que permet visualitzar el vetejat únic i singular d’aquest material.


Compartir: 30/05/2018
NOU PROJECTE DE LA MÀ D’HARQUITECTES
noticia iscletec destacada
La vinculació entre els espais interiors i el jardí és el que converteixen a aquesta casa en un projecte singular. Els arquitectes responsables, HARQUITECTES, han realitzat una remodelació de la totalitat del solar per integrar la casa perfectament en el seu entorn.

Situada a Ullastret (Girona) aquesta obra de planta única presenta un contrast definit entre les diferents façanes renovades, que s’adapten a la topografia i a la nova geometria del carrer.

REMODELACIÓ I RESPECTE PER L’ENTORN
D’una banda, la façana que dóna al carrer s’alça amb un mur de pedra compacta que limita la finca i respecta l’estètica medieval de la resta del municipi. A les capes exteriors s’han reutilitzat les pedres del mur existent, barrejant-les amb àrids propis del solar juntament amb dosificacions de calç i ciment.

En aquesta zona, hi podem trobar diverses tipologies d’obertures al mur: finestres de vàries formes i mides totes elles fabricades amb fusta natural d’Iscletec. Aquests tancaments exteriors presenten en la seva majoria una obertura oscil·lobatent, que milloren la ventilació de l’espai i, alhora, tenen en consideració la privacitat i seguretat necessària que requereix aquest vessant de l’habitatge.

FUSIÓ DE L’INTERIOR AMB EL JARDÍ
La façana interior, en canvi, s’obre a l’exterior aprofitant totes els avantatges que aquest li ofereix. L’estudi d’arquitectura HARQUITECTES ha declinat l’opció d’ubicar l’habitatge al centre del jardí i proposen rodejar-lo, perquè la mateixa casa actuï com a tanca del solar.

A les cares interiors s’han mantingut els acabats del mateix mur encofrat atorgant una estètica molt moderna. Les galeries geomètriques de la que es conforma l’habitatge s’obren al jardí amb grans portes de fusta i vidre que permeten treure profit dels guanys solars durant tot l’any.

Així, l’hermetisme i estanquitat de les finestres d’Iscletec aporten seguretat, aïllament acústic i tèrmic, que combaten les dures condicions climatològiques dels mesos d’hivern. A més, quan fa bon temps, les galeries es poden obrir totalment convertint-se en un gran porxo obert al jardí, sense perdre les seves prestacions originals d’alta qualitat.

El model escollit per a aquest projecte ha estat Iscletec 78. Aquest sustenta vidres tècnics de Vidresif, una col·laboració que reforça les possibilitats i els beneficis dels tancaments de l’empresa.

A més, el parter habitual d’Iscletec per a la instal·lació de les ferramentes, MACO, ha tingut un paper important en aquesta obra. Gràcies a la incorporació de la innovadora ferramenta amb fre d’obertura es soluciona una important preocupació del client: les finestres d’aquest habitatge tenen una obertura externa, pel que es buscava bloquejar-les per tal d’evitar la seva obertura total i sense control.

VEURE PROJECTE


Compartir: 25/05/2018
LA CASA DE L'EBANISTA - MÉS VERSÀTIL I LLUMINOSA
noticia iscletec destacada
LA CASA DE L'EBANISTA
Valors com intimitat, privacitat o confortabilitat han estat fonamentals per als arquitectes i propietaris de l'habitatge al llarg de tot el procés de rehabilitació. Qualitats que es troben en el disseny dels ambients interiors, tots ells altament versàtils i amb una bona il·luminació natural.

Per obtenir aquests resultats, els tancaments juguen un important paper: la casa s'organitza al voltant de la llum natural procedent de l'exterior, deixant la zona de dia al costat de la terrassa i la de nit en l'altre extrem amb grans portes d'accés a la balconada.

Iscletec ha proporcionat finestres, portes i balconeres de fusta a aquest habitatge que responen a la filosofia dels arquitectes i solucionen les problemàtiques característiques de les antigues cases de Barcelona, com la falta de llum i la ventilació de les estances centrals.
A més, seguint amb la campanya #VestimosBarcelona, els tancaments de fusta compten amb la màxima estanquitat acústica i tèrmica, ideal per als habitatges de la sorollosa ciutat.

Per intensificar les prestacions finals, s'ha utilitzat el model Iscletec 78 i s'han afegit les prestigioses ferramentes MACO, que representen la seguretat, durabilitat i eficiència, sempre treballant amb el màxim nivell de qualitat. Així, juntament amb els vidres dobles de Climalit, s'aconsegueix un aïllament superior que permet desconnectar de qualsevol soroll no desitjat de la ciutat.

S'han inclòs porticons de fusta plegables a l'exterior de les finestres i balconeres que reforcen la intimitat de l'habitatge i el caràcter modernista de la façana, perfeccionant els seus elegants línies i subtils acabats.


Compartir: 16/05/2018
Cada vegada més ... #VestimosBarcelona.
noticia iscletec destacada

Els nivells de soroll que es registren en una gran ciutat com Barcelona, per la seva frenètica activitat, poden arribar a excedir els nivells tolerables de soroll a l'interior d'un habitatge si els seus tancaments presenten un grau d'aïllament deficient.

Iscletec segueix amb la seva campanya exclusiva a Barcelona ciutat, per tal de consolidar les seves finestres i balconeres de fusta com el producte ideal, que garanteix la màxima estanquitat acústica i tèrmica, tan sol·licitada pels habitants del centre de Barcelona.

Cada vegada més clients són els que confien en la qualitat d'Iscletec per vestir els seus habitatges a la ciutat. Desde palauets, a pisos o cases particulars. A l'Eixample, Sarrià-Sant Gervasi o Gràcia. Totes elles reuneixen unes mateixes característiques: volen minimitzar les molèsties i els problemes relacionats amb el soroll exterior, mantenint les característiques naturals de la finestra.

Per això, els nostres clients, satisfets, poden gaudir de la tranquil·litat i la comoditat de viure en la sorollosa ciutat de Barcelona, en silenci i aconseguint un important estalvi energètic durant tot l'any.

A més, Iscletec ofereix la total personalització en el disseny de les finestres, complint amb qualsevol requeriment o necessitat que sol·liciti el client, dissenyant a mesura qualsevol forma que exigeixi la ubicació on se situa l'habitatge, fidel a la finestra i balconera original.

DESCOBREIX EL NOU APARTAT WEB en el qual es reuneixen tots els projectes i les característiques de la campanya #VestimosBarcelona


Compartir: 09/05/2018
Página 1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     11     12     13     14     15     16     17     18     19     20     21