He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
Un projecte al qual
Iscletec ha volgut deixar reflectit en el seu ampli porfoli de treballs realitzats,
per la seva originalitat, compromís social i ambiental, i pel seu gran reconeixement
en l´àmbit de l´arquitectura, innovació i urbanisme, com reflecteix els premis atorgats
a aquest avantguardista projecte que va ser dissenyat i realitzat per presentar-se
al Concurs Solar Decathlon de Versalles 2014.

RESSÒ neix de la il·lusió, esforç i compromís
d´un actiu grup de 50 estudiants darquitectura de la UPC i la ETSAV,

amb la col·laboració de professors i antics membres daltres projectes realitzats,
al costat d´un nodrit grup de patrocinadors.

Iscletec va participar com a patrocinador
en aquest compromès projecte social i de protecció ambiental, amb el disseny i fabricació de totes les finestres i balconeres de fusta. El model Iscletec78 va ser el triat per tancar totes les obertures d´aquest original espai, que convida a viure i compartir la vida d´una forma sana, colectiva i amb una ferma vocació de protegir el medi ambient, aprofitant i optimitzant els recursos que generem.

Un gran pas on RESSÒ presenta de forma didàctica a la societat, que el disseny, la innovació i el compromís poden generar espais i habitatges reals capaços de canviar l´arquitectura establerta, optimitzant l´energia i protegint el medi ambient.

Descobreix el projecte que va obtenir el 1º Premi en Arquitectura, 1º Premi en Innovació, 1º Premi EuroSolar i 3º Premi d´Urbanisme en Versalles entre uns altres, a l´espai públic del barri de Sant Muç de Rubí (Barcelona) per donar servei i exemple de
sostenibilitat i eficiència energètica a tots els ciutadans.

Gaudeix d´una nova generació d´espais sostenibles a:
Av. Can Tapís, 197. 08191 Rubí (Urbanització Sant Muç)- Barcelona.

Sobre RESSÒ


RESSÒ és un gran espai cúbic de 150 m² i 5 m d´altura d´altes prestacions energètiques.

Aquest espai permet un confort per a l´usuari sense usar energia externa. Solament amb la captació o protecció solar del mateix prototip s´aconsegueix que es pugui desenvolupar activitats col·lectives. Això és gràcies a una doble façana captadora / protectora de policarbonat al sud, a una coberta i façana al nord aïllades, i un conjunt de sistemes passius tecnificats que ens permeten acumular calor i fred i regular el confort interior.

RESSÒ és una estratègia de rehabilitació sostenible de caràcter social, urbanístic i edificatori, que es materialitza en un espai col·lectiu. Aquest espai col·lectiu es col·loca en un nucli urbà preexistent i es converteix en un centre d´ús col·lectiu on les persones poden fer activitats comunitàries.

Quan les persones van a l´espai RESSÒ deixen de consumir a les seves cases individuals, per fer-ho en RESSÒ de forma col·lectiva. Això suposa una millora social i també un estalvi energètic.
www.resso.upc.edu

Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

noticia iscletec destacada

19/05 Iscletec presenta la seva nova secció web "Formats"


Presentem el nostre nou apartat web "Formats" una selecció dels projectes més representatius de la marca, organitzats segons la tipologia de producte.

Es tracta d'un catàleg compost per...
Seguir llegint
noticia iscletec destacada

17/05 #Dependedeti: Persianes de llibret


A Iscletec ens agraden els espais oberts i ben il·luminats, però sempre tenint el poder sobre la llum solar que hi entra. Iscletec recomana l'ús de les persianes de llibret, la solució que...
Seguir llegint