He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
Iscletec Ventanas de madera Barcelona

Iscletec presenta un nou projecte,
un magnífic pis modernista a Gràcia (Barcelona), que reforça els valors de sostenibilitat
i ecologisme de l´empresa, gràcies al seu distintiu de Pis ECO.

La promotora Habitasana, ha realitzat una reforma totalment sostenible,
en un habitatge amb valor afegit, sense materials perjudicials per a la salut i que contempla
un gran respecte pel medi ambient.

Per aconseguir aquest nivell d´exigència, Habitasana només treballa amb partners
que comparteixin aquests valors i proporcionin un diferencial als seus projectes.
Apostant per aquesta filosofia, Iscletec ha dissenyat i fabricat tots els tancaments de fusta
de l´habitatge, responent a les específiques necessitats del client.
Materials ecològics, responsables i de proximitat


Gràcies a Biofusteria, empresa especialitzada en l´art de la fusteria, aquest projecte compta amb finestres i balconeres fabricades amb fusta 100% ecològica, provinent de boscos gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC, que garanteix la seva protecció i gestió responsable.

Després d´una intensa investigació i formació, Biofusteria ha trobat una tipologia de segellat totalment ecològica, encara inexistent a Espanya. L´ús de cintes d’hermeticitat com a substitutori del tradicional segellant per a finestres, reflecteix un sentiment de conscienciació pel medi ambient, i resulta una millora per la salut i la seguretat de les persones.Per mitjà de l´assessorament d´aquesta empresa, Iscletec ha intervingut en aquest innovador projecte instal.lant productes ecològics i de proximitat; reduint la petjada de carboni i reforçant l´economia local.

A més, aquesta col.laboració garanteix que els productes es puguin reutilitzar en finalitzar la seva vida útil sense convertir-se en residus, aconseguint un resultat eco eficient, de quilòmetre 0 i totalment sostenible. Amb l´ús de fusta sense tractaments, s´aposta per un consum responsable, un estil de vida sostenible i respectuós amb el medi ambient. L´objectiu es basa en fer servir materials reutilitzables i reciclables per construir una llar saludable, confortable i en harmonia.

Per a proporcionar més prestacions, Iscletec ha afegit els seus habituals acabats a aquest projecte, en línia amb la seva campanya #VestimosBarcelona: vidres tèrmics de baixa emissivitat amb una alta eficiència energètica, que reforcen l´extrema estanquitat i aïllament tèrmic i acústic de l´habitatge; així com la incorporació de les prestigioses ferramentes MACO que garanteixen la seguretat i protecció anti-furt.


MODERNISME BARCELONÍ

La rehabilitació d´aquest edifici s´ha realitzat fent especial èmfasi en recuperar els antics detalls i acabats modernistes de l´habitatge, per així mantenir intacta l´essència de la construcció.

Per a això, s´han instal.lat grans finestrals a les diferents habitacions, que aporten llum a l´interior i ressalten els preciosos mosaics del paviment de les estances, element tradicional de l´arquitectura modernista.

La fusta de les balconeres s´ha treballat en diferents volums en la seva part inferior i diferents formes a la part superior; a més de mantenir els porticons exteriors originals de l´edifici, que reforcen l´estètica barcelonina.

La combinació de formats en les finestres i balconeres d´aquest pis enriqueixen l´estructura de l´obra i aporten un atractiu únic: finestres abatibles superiors, grans dimensions amb obertura oscil.lobatent, porticons de fusta interiors que mantenen la privacitat de l´habitatge ... Cada habitació compta amb la solució que millor resol les necessitats de l´espai en què se situa.Consulta els nostres formats


Iscletec Ventanas de madera Barcelona
Iscletec Ventanas de madera Barcelona
Iscletec Ventanas de madera Barcelona

#COLOROFTHEMONTH
DUO BARCELONAPer reforçar aquest concepte, les finestres i balconeres d’Iscletec s´han pintat amb la combinació Duo Barcelona : el tradicional Gris Maragda autèntic de la Barcelona modernista a l´exterior, juntament amb un Blanc Seda per la part interna.

El blanc de l´interior, accentua la puresa, senzillesa, sensibilitat de l´arquitectura, i realça les formes i volums essencials. A més, el blanc és un multiplicador de la llum , molt necessària en els reduïts habitatges de la ciutat comtal.

Per a l´exterior, s´ha utilitzat una pintura que es fusionés harmoniosament amb l´entorn de l´edifici i l´estètica de la zona: un to gris verdós que combina l´elegància d´un color neutre com el gris, amb la potència i majestuositat del color de la preciosa pedra maragda.

Amb aquesta barreja de colors, hem creat el Duo Barcelona, una perfecta i genuïna composició cromàtica, especial per a la campanya #VestimosBarcelona.
VEURE ALTRES PROJECTES
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

noticia iscletec destacada

16/01 ARRIBA EL SHOWROOM D’ISCLETEC


El passat mes d'octubre vam anunciar la presentació del nou Showroom de Iscletec.
Aquest 2018, podem anunciar que en només un mes obrirem les portes d'aquesta acollidora sala a arquitectes,...
Seguir llegint
noticia iscletec destacada

21/12 NOVES COL·LABORACIONS AMB PROJECCIÓ ECO


Iscletec, any rere any, col·labora amb diferents empreses tècniques que comparteixen uns mateixos ideals i enforteixen els nostres valors de sostenibilitat i ecologisme.

Aquest 2017,...
Seguir llegint