04/12/18 | ISCLETEC

Alma, la revolució de l’interior… a partir de gener 2019.

textura ventanas madera

Perquè l’interior defineix el sentiment de benestar, confort, pau i harmonia.

Iscletec dóna un gran pas en la indústria del tancament en fusta amb la presentació de la seva nova marca Alma.
Alma és el resultat de més de 30 anys d’experiència, disseny i innovació en la fabricació de finestres i balconeres de fusta.

A partir de gener Iscletec amplia el seu catàleg amb la possibilitat de gaudir d’un acabat amb textura “erosionada” o amb textura “tall de serra”. Dos innovadors acabats que trenquen la oferta actual en finestres/balconeres de fusta.

La signatura s’ha esforçat en aquest últim any en el desenvolupament i fabricació d’aquest nou acabat, amb la finalitat de posicionar la seva marca en el més alt estàndard de qualitat, disseny i prestacions d’aïllament acústic i tèrmic.
Alma és el nou i innovador concepte “Decoració 360” per vestir també els interiors dels marcs de les finestres, al costat del mobiliari i interiorisme que posseeix cada espai.

El nou acabat es presentarà a partir de gener amb el llançament de més de 60 colors que aniran sortint al mercat cada mes, igualant els colors als mesos de l’any propis de cada estació. Hivern, primavera, estiu i tardor, cadascun amb 15 colors diferents, cinc per mes.
El gebre, el gel, el romaní, la molsa, la fusta cremada, els arboços, el mar, els rius… dibuixen infinits colors que inspiren la col·lecció.

VEURE TOTES LES NOSTRES TEXTURES

Iscletec, evolució natural exterior i interior.