13/06/19 | ISCLETEC

Arriba el Showroom de Iscletec

El nou espai on dissenyarem, al teu costat, les finestres del demà.

Al Showroom de Iscletec compartirem els treballs més destacats que hem realitzat al llarg d’aquests anys de creixement, i afavorirem un lloc de trobada i d’inspiració per a aquells que, com nosaltres, tinguin una innegable passió per la fusta i busquin l’excel•lència en cadascun dels seus projectes.
A Iscletec unim coneixement i experiència per dissenyar i executar solucions creatives en arquitectura. La nostra alta especialització en tancaments de fusta ens permet entendre el concepte global del projecte i aportar resultats amb un elevat valor afegit.

El nostre caràcter curiós ens ha portat a explorar nous sistemes de tancament i a treballar amb els millors arquitectes i col·laboradors, unió que ha resultat en projectes reconeguts internacional i nacionalment i premiats per la seva eficiència i sostenibilitat.

Obrim les portes d’aquesta acollidora sala a arquitectes, interioristes i clients apassionats per la fusta. Reserva cita prèvia passa assistir al SHOWROOM Iscletec

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL SHOWROOM




Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.