SLOW STUDIO Iscletec

21/03/23 | ISCLETEC

CONSUM ZERO, IMPACTE NUL

CASA A SERRA D’ORDAL – SLOW STUDIO

Ens enorgulleix formar part del projecte de Slow Studio “Casa a Serra d´Ordal”, no sols pel que representa el repte del propi projecte, sobretot, per haver estat l’industrial escollit per al disseny i fabricació de les finestres i balconeres de fusta. Agraïm la confiança i oportunitat que ens ha brindat Slow, un estudi d’arquitectura que per a nosaltres és un exemple “pensar = actuar” responsable i compromès amb la societat i el planeta.

 

El projecte “CONSUM ZERO, IMPACTE NUL”

Quan parlem de consum ZERO, i d’impacte NUL, pot sonar a llenguatge marketinià, però en el cas de Slow, és un objectiu i un repte que compliran.

“Aquesta casa autosuficient i de petjada ecològica nul·la part de l’encàrrec d’una família amb una elevada consciència ecològica. En un escenari post-Covid, en el qual la dinàmica de teletreball està en auge, proposem replantejar el model clàssic d’habitatge en ciutat dormitori per a crear autèntics espais de vida i treball.”

 

SLOW STUDIO Iscletec

 

L´estudi

La labor de Slow Studio se centra en la consecució de projectes de mínim impacte sobre la salut del medi ambient, sobre la salut de les persones i sobre l’ús de recursos planetaris, treballant a partir de dissenys bioclimàtics que redueixen a zero el consum energètic i que es construeixen amb biomaterials de reduïda petjada ecològica. La seva activitat en projectes de construcció està estretament lligada a un compromís amb la divulgació d’una manera de construir conscient, la seva secció Slow Research amb més de 50.000 visites mensuals i la seva labor en xarxes socials amb més de 26.000 seguidors en Instagram són la seva manera d’arribar a col·legues i clients amb l’objectiu de promoure una manera de construir de reduït impacte.

El seu recorregut professional ha estat reconegut en nombrosos premis i distincions d’arquitectura sostenible i els seus projectes són àmpliament publicats en revistes d’abast internacional, havent estat triats recentment per una destacada publicació espanyola entre els 30 professionals líders en sostenibilitat.

Agraïm la comunicació i seguiment en les seves xarxes socials sobre el treball que estem realitzant a la nostra fàbrica.