11/07/19 | ISCLETEC

Després de 7 anys … finestres i balconeres de fusta com el primer dia.


Igual que un vehicle o qualsevol altre element de valor, les finestres d’Iscletec requereixen d’un manteniment que garanteixi el seu òptim funcionament i que allargui la seva vida al màxim. A diferència dels marcs d’alumini, els productes d’Iscletec estan fabricats amb fusta natural perquè durin tota la vida, sempre que li donis la cura recomanada.

Cada dos anys, es recomana utilitzar el Kit de Manteniment que, de manera molt senzilla, realça el vetejat natural i protegeix les finestres, portes i balconeres de fusta.

Iscletec, cada 5 o 7 anys, aconsella la revisió per part de l’equip tècnic, per poder valorar si cal un manteniment major i un re-envernissat en les parts més exposades exteriors de les finestres i balconeres de l’habitatge.

El servei Iscletec Forever ofereix una primera visita gratuïta a la província de Barcelona, per poder valorar i pressupostar, amb els costos més ajustats com a client, el tractament més idoni per garantir el bon estat i conservació de la fusta.

El manteniment Iscletec Forever és un sobre cost que exigeix la pròpia fusta, totalment necessari per garantir que no derivi en costos de reparació majors o fins i tot irreparables. Sol·liciti el seu pressupost, i obtingui els millors avantatges amb Iscletec Forever.

Iscletec Forever: màxima satisfacció a cada client
Un exemple és el nostre últim treball sobre unes àmplies balconeres de fusta, després de 7 anys de la seva instal•lació, i amb una fusta tractada cada 2 anys amb el Kit de Manteniment. En aquest cas, detallem el treball de l’equip tècnic d’Iscletec en 3 balconeres corredisses de 2m. i 2 corredisses de 1,60m., situades a la cara sud-est d’una casa unifamiliar del Maresme. Aquests tancaments pateixen directament les inclemències del temps de forma directa, ja que no estan protegides per cap cornisa ni protecció, estant exposades al sol, pluja, humitat i canvis tèrmics.

L’equip tècnic va estar treballant durant tot el dia, de 9h a 17h, i el servei va costar 400 € cobrint tot el procés de treball, el desplaçament i els materials utilitzats. Els passos que es van seguir en la cura d’aquestes balconeres van ser:

1. Revisió de l’estat de la fusta exterior i interior.
2. Neteja de la fusta per a posterior aplicació del re-envernissat.
3. Sanejament i reparació de les ratllades i petits cops.
4. Revisió de l’estat de la pintura i reparació.
5. Aplicació del vernís.
6. Greixatge i revisió general de totes les ferramentes.
7. Lliurament del llibre de manteniment segellat per Iscletec amb el que garanteix la vida de les seves finestres i tancaments de fusta en els propers anys.

El client va quedar totalment satisfet tant pel resultat com pel seu cost, i va poder comprovar la garantia i durabilitat que ofereixen les nostres finestres, quedant totalment sorprès i satisfet en veure la mateixa lluentor, color i qualitat, iguals al que recordava de fa 7 anys.

SOLICITI PRESSUPOST