14/06/18 | ISCLETEC

Disseny, innovació i coneixement en l’últim treball d’Iscletec

Web

L’últim projecte d’Iscletec compta amb el disseny elegant i de qualitat de les seves finestres i portes, gran innovació en els sistemes de tancaments i el coneixement d’Harquitectes i els principals col·laboradors per aconseguir un resultat immillorable.

MODEL DE LES FINESTRES
S’ha utilitzat el model Iscletec 78 per aconseguir un òptim hermetisme i estanquitat, que aporti seguretat i aïllament acústic i tèrmic a l’habitatge.

ELS ARQUITECTES
El prestigiós estudi d’arquitectura HARQUITECTES ha realitzat una remodelació de la totalitat del solar per integrar la casa perfectament al seu entorn.

FINESTRES AMB FRE D’OBERTURA
Amb la integració de ferramentes MACO a les finestres exteriors de l’habitatge aconseguim bloquejar-les i evitem la seva obertura total i sense control, atorgant un extra de seguretat a l’edifici.

VIDRES BAIX EMISSIUS
La incorporació de vidres tècnics de Vidresif reforça els beneficis i possibilitats de les finestres Iscletec, complementant les seves prestacions i potenciant-les al màxim.

#ColoroftheMonth
Seguint amb la nostra campanya #ColorOftheMonth, s’ha escollit el color Larix sibirica per a aquest projecte: mantenint els acabats originals i la textura natural de la fusta de l’arbre Alerce de Sibèria.




Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.