04/04/23 | ISCLETEC

DO IT YOURSELF

Finestres de fusta per a tota la vida.

“Do it Yourself”, expressió que defineix el treball que pots fer el teu mateix, estalviant la contractació de professionals.

A Europa és molt més freqüent que els propietaris d’un habitatge facin el treball de manteniment o reparació dels diferents elements constructius de la casa.

Les finestres són un dels elements que més sofreixen les inclemències de l’exterior, i en la majoria d’ocasions el manteniment i revisió és ràpid i senzill.

Aquestes 3 fotos mostren el treball d’un propietari que ens ha enviat el seu treball com a mostra de “Do it Yourself”

Aquestes corredisses tenen més de 12 anys, corredisses totalment exposades al sol i a la pluja.

  • Els propietaris als 3 anys de la instal·lació, van realitzar, ells mateix, la neteja amb el Kit de manteniment Remmers, un treball que representa màxim 1h.
  • Als 6 anys, els propietaris van sol·licitar un treball més complet de revisió i revernissat de les corredisses, amb el nostre personal, el servei Iscletec Forever
  • Ara, després de 12 anys, els propietaris han realitzat ells mateixos, una revisió completa, amb el lliurament del tint i vernís original nostre.

 

Un exemple, una vegada més, que les finestres de fusta són per a tota la vida, amb un manteniment i revisió adequat, en la majoria d’ocasions, fàcil i senzill.

Si fem una comparativa a nivell durabilitat (avui dia les prestacions d’aïllament i protecció poden equiparar-se amb diferents opcions de preu)

  • Les finestres de *pvc són més econòmiques, però al llarg dels anys perden el seu color original, i no poden ser reparades.
  • Les finestres d’alumini, més iguals o més cares que les de fusta, i depèn el color, succeeix el mateix que el *pvc, en tan sols 10 anys, el color i lluentor natural és irrecuperable.

Quan parlem de finestres de fusta, hi ha persones a favor i en contra, però tots hauríem d’estar d’acord que la fusta és per a tota la vida.

MÉS INFORMACIÓ