16/01/19 | ISCLETEC

Dos edificis d’HARQUITECTES nominats al premi més important d’Europa


El guardonat estudi HARQUITECTES ha estat de nou nominat al prestigiós premi Mies van der Rohe 2019, el premi d’arquitectura contemporània més important d’Europa. L’estudi comparteix la selecció amb més de 383 signatures, i el jurat haurà d’escollir 40 obres per a la següent fase.

El magnífic habitatge particular Casa 1413, a Ullastret, ha estat un dels seus projectes seleccionats, en el qual hem tingut el plaer i responsabilitat de fabricar els tancaments de fusta. VEURE PROJECTE

El jurat format per Dorte Mandrup (presidenta), Frank McDonald, Maria Langarita, Kamiel Klaasse, Ştefan Ghenciulescu, Angelika Fitz i George Arbid decidirà la llista dels 40 seleccionats que serà anunciada avui, així com els 5 finalistes que es donaran a conèixer el 13 de febrer. Els guanyadors se sabran a mitjans d’abril i el procés culminarà el 7 de maig al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona amb la celebració de la cerimònia de lliurament, la inauguració de l’exposició, conferències i debats.

Volem agrair de nou la confiança al prestigiós estudi d’arquitectura, i desitjar-los que rebin el màxim reconeixement que mereixen tots els seus treballs.