06/06/18 | ISCLETEC

EL CONEIXEMENT D’ISCLETEC ALS MITJANS

LANDING-CASA-mar2
La innovació i el desenvolupament són dues de les premisses fonamentals d’Iscletec en tot el seu procés d’elaboració del producte. L’empresa promou el coneixement del sector de la construcció i la fusta, el tractament que aquesta requereix i les característiques elementals d’un tancament tècnic.

Per això, aquesta primavera, Iscletec ha col·laborat amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB) durant les Jornades de la Indústria. L’objectiu va ser donar difusió a les grans aportacions que el món de la indústria pot oferir a l’arquitectura, a través de diversos exemples i casos d’èxit de l’empresa. Amb aquesta finalitat, es van visualitzar diversos sistemes i materials produïts per Iscletec que aporten un valor afegit a la finestra i àmplies prestacions als tancaments tècnics.

La filosofia de treball i la perseverança d’Iscletec s’ha vist reflectida aquests últims mesos en diferents mitjans i plataformes. Revistes com Madera Sostenible o Interiores han concedit el reconeixement a Iscletec per diversos dels seus projectes i campanyes.

La especialitzada plataforma Madera Sostenible, referent a la indústria espanyola de la fusta i el moble, va publicar a l’abril un extens reportatge sobre la campanya #VestimosBarcelona d’Iscletec. Amb aquesta publicació web es destaquen alguns dels projectes realitzats a la ciutat, que a més es reforcen amb un esment en el seu newsletter diari.

D’altra banda, la revista Interiores ha publicat en el seu número 208 un il·lustrat i documentat article sobre el nou projecte d’Aiastudio, liderada per Alessandro Sannino i Anna Mesquita.

L’esforç i coneixement d’Iscletec va donant els seus fruits i s’evidencia en els resultats obtinguts en les diferents intervencions i actuacions de l’empresa, amb respostes satisfactòries de tots els nostres clients.