04/04/19 | ISCLETEC

Els nostres clients ens valoren amb un 9

Fa unes setmanes vam llançar les primeres Enquestes de Satisfacció dels productes d’Iscletec, amb l’objectiu de conèixer l’opinió dels nostres clients i els resultats després d’instal·lar finestres, portes i balconeres en els seus habitatges.

Després de rebre les primeres respostes de l’enquesta, podem assegurar que Iscletec compta amb una gran quantitat de clients satisfets i que, fidels a la nostra filosofia de contínua millora, treballem per satisfer totes les necessitats que sorgeixin. Per això, aquest formulari, molt valuós per Iscletec, ens permet treure conclusions, ser constants i reforçar allò que requereix l’excel·lència per part nostra.

Després de l’anàlisi dels resultats de les enquestes, observem que l’ús de la fusta com a material per als nostres tancaments és un total encert i que els clients ho consideren un avantatge en la seva utilització per a finestres, portes i balconeres de Iscletec. Es percep com un element natural, bonic i ecològic, que aporta calidesa, qualitat i que, a més, és aïllant i eficient.

Seguint amb aquesta última premissa, els nostres pilars de qualitat i estanquitat han estat valorats molt positivament pels nostres clients, destacant l’aïllament acústic i tèrmic de Iscletec. L’empresa disposa de finestres de fusta laminada que li permeten oferir la màxima garantia en eficiència energètica i estalvi, cobrint les necessitats més exigents de països amb diverses climatologies.

La fusta utilitzada per a això prové de boscos gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC, que aporta una qualitat extra i permet que l’experiència de l’usuari millori, aconseguint finestres sòlides i en perfecte estat durant molts anys, tal com han recalcat els nostres testimonis .

“La finestres segueixen igual. Quan es va espatllar algun pom de la porta o finestra, vaig trucar i els operaris m’ho van arreglar ràpidament. Molt bon servei. “Ens comenta un dels nostres usuaris beneficiaris del servei Iscletec Forever. Volem donar a conèixer aquest útil servei a totes les persones que han instal·lat els nostres productes, per així aconseguir finestres de fusta per a tota la vida. Es tracta d’un servei integral de revisió i manteniment que li garantirà la cura de les seves finestres i balconeres de per vida. Consulta aquí tots els avantatges del nostre servei Iscletec Forever. 

L’equip tècnic de Iscletec treballa amb afany durant tot el procés de fabricació de les finestres, portes i balconeres de fusta, així com en la seva posterior instal·lació i manteniment. Seguirem treballant en el futur per aconseguir l’excel·lència i oferir un servei postvenda singular, d’acord amb a l’òptima qualitat dels nostres productes.

Si vol respondre a l’Enquesta de Satisfacció, feu clic aquí.




Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.