28/08/17 | ISCLETEC

A Iscletec #PintamosUnMundoMejor

General

pINTAMOS2
Acomiadem l’agost recordant la importància de tenir cura dels boscos i el medi ambient, font de vida i riquesa pel planeta. Iscletec, fidel als nostres valors de responsabilitat amb el medi ambient, és una empresa sostenible en tot el seu procés de fabricació.

En aquest exhaustiu procés, en el qual prenem consciència en cada moment del medi ambient, resulta de màxima importància que la fusta que utilitzem procedeixi sempre de boscos gestionats i certificats.

El massís del Montseny i de les Guilleries, patrimoni universal i reserva de la biosfera, mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus amb la seva rica flora i fauna, és on neixen els boscos de castanyer, gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC, per a la seva posterior ús en la fabricació de finestres i balconeres de fusta de Iscletec.

La tala controlada d’aquests boscos, aporta una regeneració de la flora autòctona, una major qualitat d’oxigen i una proliferació de la fauna. A més, aquest procés conserva la biodiversitat i els valors ambientals per a la conservació dels sòls, la regulació dels cicles hidrològics, la riquesa paisatgística, l’estabilització climàtica i fixació de CO2.

Iscletec proporciona finestres i balconeres sostenibles, amb fusta de boscos certificats i vernissos personalitzats 100% ecològics que respecten la transpiració, textura i el color natural de la fusta.

Iscletec contribueix a la lluita contra el canvi climàtic amb la campanya PER UN MÓN MILLOR. Creiem de màxima importància compartir aquests valors de sostenibilitat amb els més petits de la casa i, per això, Iscletec proporciona 3 capítols que il•lustren a la perfecció tots els nostres valors i la fabricació dels nostres productes.

Entre tots #PintamosUnMundoMejor, contribuïm a l’educació mediambiental, en la creativitat i en la conscienciació dels infants per respectar el planeta.

FITXA 1 – El Montseny, l’origen

FITXA 2 – Un procés sostenible als peus del Montseny

FITXA 3 – Disseny, qualitat i compromís




Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.