15/03/21 | ISCLETEC

Ens avancem a la Primavera, amb la Nova carta de Colors 2021

Verds, grisos, grocs, blaus, vermells, turqueses,… colors i tints naturals by Remmers que protegeixen la fusta natural exterior i interior.

 

Iscletec en col·laboració amb Remmers ha desenvolupat una col·lecció pròpia de tints, vernissos i olis per a millorar tots els nostres tractaments i a més ampliar la carta de colors per a les nostres finestres amb colors que respecten el tacte natural de la fusta.

 

Una àmplia carta de colors que respondran segur a les teves necessitats, tant per a l’interior, com per a l’exterior, podent personalitzar les finestres a dos colors, portes, contrafinestres, i persianes de llibret,…i fins i tot sol·licitar el color personalitzat a mida, encara que amb la Nova Carta, estem segurs que trobaràs el teu.

 

Si desitges més informació, envia’ns un mail i t’enviarem la Nova Carta o vine a visitar-nos al nostre Showroom per a presentar-te a més dels colors, tints i olis les noves finestres i balconeres de fusta amb l’última tecnologia en control d’accessos i seguretat.