13/09/18 | ISCLETEC

Especial FERRAMENTES – Maco & Iscletec

A Iscletec busquem l’excel·lència i, per això, treballem amb els partners que ens permeten aconseguir-la. Quan parlem de ferramentes per a tancaments de fusta comptem amb el fabricant MACO, que representa la màxima eficiència, durabilitat, disseny i qualitat del mercat. Les ferramentes MACO són ​​el complement perfecte per a les finestres, portes i balconeres Iscletec, aconseguint un resultat òptim i immillorable.

 

FERRAMENTES MACO // EL MÉS DESTACAT

DOBLE OSCIL·LOBATENT – FUNCIONALITAT I HARMONIA

Amb aquest ferramenta es pot triar oscil·lar una única fulla o ambdues alhora, per a més comoditat i més llibertat de moviment. Es tracta d’una ferramenta que s’ha convertit en imprescindible en cadascun dels nostres projectes, ja que té infinitat de beneficis per al client a més d’atorgar una millor ventilació, una estètica simètrica i estalvi de l’espai físic.

GRAN FORMAT- MÉS VIDRE, MÉS PES

Tot i que un habitatge compti amb grans finestrals, la pèrdua d’energia calòrica ha de ser mínima, el que obliga a la instal·lació d’elements energèticament adequats per a protegir-se del clima, el soroll i el fred. Les ferramentes MACO de gran format entren en joc quan la sol·licitació de pes ho requereix, un repte assequible per a empreses que treballen amb altes exigències de treball.

FERRAMENTA OCULTA – INNOVACIÓ I ESTÈTICA

Per potenciar aquesta estètica i donar-li el protagonisme a la fusta, Iscletec incorpora ferramentes MACO completament ocultes: sense ponts tèrmics, sense interrupció de juntes i sense formació de condensats. Amb aquests ferramentes invisibles, Iscletec presenta els més innovadors productes al mercat, aconseguint finestres i portes impecables. Entre els avantatges que obtenim amb aquests elements resideixen l’òptima visibilitat entre els espais i la màxima entrada de llum.

FERRAMENTA AMB FRE D’OBERTURA – LA REVOLUCIÓ DEL TANCAMENT

Aquest revolucionari sistema permet el bloqueig del tancament tècnic en qualsevol posició entre 30 ° i 80 °, evitant la seva obertura total i sense control i suportant la influència del vent. D’aquesta manera, solucionem tots els requeriments d’un tancament: una ventilació segura sense el moviment brusc de la fulla, la seguretat necessària anti-furt, el domini i control total del tancament abatible, un disseny discret i sofisticat, entre moltes altres avantatges.

Amb la ferramenta amb fre d’obertura aconseguiràs una ventilació còmoda i immillorable, a més d’una major llibertat de moviment i obertura, totalment personalitzable.

SENSOR D’ALARMA – INNOVACIÓ I SEGURETAT

Per proporcionar encara més prestacions als tancaments de fusta, Iscletec pot col·locar una solució addicional que brinda encara més rendiment als seus productes: sensors d’alarma integrats en cada un dels tancaments de fusta.

Els sensors d’alarma s’incorporen sense trencar l’harmonia als propis tancaments, un sistema altament innovador i amb un valor estètic inigualable. L’alarma ve inherentment integrada en finestres, portes i balconeres, el que garanteix una major seguretat i una disminució de les possibilitats de furt en l’habitatge.

Descobreix un món de prestacions amb la col·lecció de ferramentes d’última generació MACO que, juntament amb els productes de Iscletec, són referents en benestar, disseny, estanquitat acústica i tèrmica i elegància.

Veure totes les ferramentes d’Iscletec & Maco