Galerías y Salas acristaladas Iscletec

20/04/23 | ISCLETEC

ESPECIAL GALERIES I SALAS ENVIDRADES

Comencen les agradables sobretaules de primavera on el sol i el bon temps conviden a llargues tertúlies fins a la nit.
Us presentem a continuació alguns dels projectes més destacats que hem realitzat per al disseny d’àmplies galeries i salons envidrats, dissenyats i fabricats amb la nostra fusteria Iscletec 78.


Galerías y Salas acristaladas Iscletec

Balconeres amb coberta inclosa envidrada a 1 aigua
Ens encanta recordar aquest magnífic projecte, situat al Pirineu..
Una àmplia galeria en el centre de l’habitatge unifamiliar fabricat amb balconeres i fusteria fixa en fusta, inclosa la coberta, que projecta les vistes al cel blau i a les estrelles durant la nit.


Galerías y Salas acristaladas Iscletec

Obertura total a través d’un intel·ligent joc de balconeres practicables
Un reconegut projecte de Harquitectes.. Una casa d’estil pur i minimalista, que a través d’un pràctic joc de balconeres de 2 fulles alineades aconsegueix la total obertura en tota la casa. Un exemple més de l’estil de Harquitectes que a través simple fórmules pots aconseguir grans resultats.


Galerías y Salas acristaladas Iscletec

Miradors circulars amb joc de balconeras
Un difícil projecte que ens agrada recuperar amb aquesta publicació. Un edifici d’obra nova dissenyat per a acollir un Hotel-boutique al Maresme. L’edifici tenia uns miradors corbs on la propietat sol·licitava uns envidraments practicables en tota la seva longitud. Un repte que vam resoldre amb un perfecte disseny geomètric amb practicables d’1 fulla alineades a la curvatura del mirador de cada planta. D’aquesta manera aconseguíem una completa alineació del mirador corb i la total obertura en la balconera, perquè els hostes poguessin gaudir de l’ambient de la cèntrica població amb les practicables obertes i de la total il·luminació natural amb el màxim aïllament.




Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.