12/01/23 | ISCLETEC

Evolució natural sota control

 

EVOLUCIÓ NATURAL SOTA CONTROL

Iscletec incorpora la nova línia Winline 16, de Biesse.

 

Iscletec inicia aquest 2023 amb una gran aposta en la màxima especialització i l’última tecnologia, incorporant en les seves instal·lacions la nova línia Winline16- multicentre NC de Biesse per a la producció de finestres i balconeres de fusta, tant en format de finestres de fusta estàndard com per a finestres i corredisses amb dissenys especials.

La visió de Iscletec, en les seves més de 40 anys de trajectòria, sempre ha estat fabricar finestres i balconeras de fusta exclusives i completament personalitzades. Un servei que abandera en el mercat català amb una avalada reputació entre estudis d’arquitectura, interioristes i client final.

 

Iscletec centra quatre clars objectius amb la nova línia WINLINE 16, de BIESSE:

 

MAJOR CAPACITAT: Directe al fuster- KM0.

 

Iscletec treballa habitualment amb fusters autònoms i petits tallers de l’àrea de Barcelona i Girona, que necessiten una major capacitat productiva o dissenys personalitzats que responguin a més a les prestacions acústiques i tèrmiques exigides. Amb la nova línia Winline16, Iscletec augmentarà exponencialment la seva capacitat i rapidesa.

 

MAJOR FABRICACIÓ DE PORTES GRANS DE LLIBRET I MALLORQUINES

 

La nova línia permet a Iscletec respondre a la creixent demanda de portes grans i persianes de llibrets, fabricats en fusta. En aquest cas, Iscletec sempre ha ofert un servei nacional, cobrint demanats en tota la península, col·laborant amb altres industrials, com en projectes puntuals per a arquitectes o interioristas.

 

MÀXIMA ESPECIALITZACIÓ AMB FINESTRES 100% A LA CARTA.

 

Iscletec sempre ha fabricat “finestres úniques”. Finestres i balconeras fabricades per a complir sigui com sigui el requeriment. Finestres de fusta per a exclusius palauets modernistes fins a avantguardistes habitatges signats per reconeguts estudis d’arquitectura, com per a habituals reformes de particulars que desitgen unes finestres de fusta que aportin el més alt nivell d’aïllament, protecció i seguretat.

 

TOTAL CONTROL I MÀXIMA QUALITAT EN LA FABRICACIÓ

 

Iscletec sempre ha cuidat la total qualitat en les seves finestres, un treball exhaustiu i rigorós de tots els processos alhora que lent i en molts casos manual. Amb la nova línia Winline16 Iscletec fabricarà les finestres amb el mateix rigor i màxima qualitat, però sota processos automatitzats que milloren el rendiment i productivitat.

 

La nova línia Winline16 permet a Iscletec fabricar dissenys totalment personalitzats, siguin el complexos que siguin. Però, sobretot, amb un control total en la seva fabricació i mecanitzat, i una major agilitat en els terminis de lliurament.

 

Un servei directe que sempre ha sabut respondre amb encertats dissenys exclusius, tant en les seves formes personalitzades com en els acabats, amb colors i vernissos a la carta, a més de la possibilitat de “texturar” la fusta amb l’acabat rústic “tall de serra” o l’acabat “erosió”.

 

Finestres fabricades 100% en fusta amb el perfil Iscletec 78 i Iscletec 92 amb vidres d’altes prestacions que responen a les més altes exigències d’aïllament tèrmic, acústic i de seguretat.

 

Un procés integral, des del disseny personalitzat, fabricació i mecanitzat en les seves instal·lacions de Sant Iscle de Vallalta, en el cor del massís litoral del Montnegre, fins al muntatge final, amb un equip propi de muntadors. Un treball que acarona acuradament, per a assegurar la TOTAL SATISFACCIÓ DEL CLIENT, amb un servei post venda i seguiment de l’estat de les finestres instal·lades per a garantir el correcte manteniment i durabilitat al llarg dels anys.




Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.