06/04/18 | ISCLETEC

Iscletec 92, el màxim exponent en estanquitat

LANDING-CASA-mar2
Com hem anat demostrant al llarg dels nostres anys d’experiència, els tancaments de fusta d’Iscletec presenten un aïllament singular que ens permet intervenir en projectes on es necessita una protecció acústica addicional.

La nostra campanya #VestimosBarcelona és una fidedigna mostra de les altes prestacions aïllants que presenten les portes, finestres i balconeres de la firma, juntament amb la instal•lació de vidres Climalit i ferramentes MACO que aconsegueixen completar la feina d’Iscletec: un bon aïllament depèn del format de la finestra i la qualitat del material, però també del tipus de vidre, el perfil i les ferramentes que la subjecten.

Per assegurar una immillorable estanquitat, comptem amb el model Iscletec 92, una finestra de fusta laminada de 92 mm de gruix que permet vidres de triple vidre d’un ample des de 48 a 54mm de gruix. Es tracta del màxim exponent en tancaments acústics, tèrmics i de protecció total, que s’usa quan les circumstàncies són extremes o bé si el client així ho requereix.

Iscletec actua en cadascuna de les obertures complint amb els paràmetres adequats segons el nivell de soroll que hi penetra.

Iscletec 92, descobreix la revolució en tancaments amb el màxim aïllament total.