23/04/19 | ISCLETEC

Iscletec a la revista On Diseño amb el seu projecte a Canet

 

Iscletec apareix al número 387-388 de la revista On Diseño en la seva versió impresa, una plataforma especialitzada en l’arquitectura, l’interiorisme, l’art, el disseny industrial i la gràfica.

Aquesta edició de la reconeguda editorial recull la Casa Estudi al centre de Canet de Mar, un projecte liderat per l’estudi d’arquitectura Valor-Llimós Arquitectura amb una construcció d’estil minimalista i l’ús de materials purs, respectant al màxim la finca original. Per reforçar aquesta idea, s’han utilitzat materials naturals com a elements constructius com ara el maó, la pedra o la fusta.

Iscletec ha proporcionat tots els tancaments de fusta d’aquest habitatge: grans corredisses, finestres pivotants, tancaments de seguretat, etc. múltiples formats i acabats per dotar aquesta casa de tancaments personalitzats amb altes prestacions.

VEURE PROJECTE




Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.