12/03/19 | ISCLETEC

Iscletec avança en el projecte “TO” que es presentarà en el Solar Decathlon 2019


Els responsables de “TO” presenten el seu primer butlletí on recullen les primeres presentacions i sensacions en públic,
amb una maqueta 1:1 dins de la universitat, perquè tots els estudiants i professors puguin experimentar en persona l’innovador espai que estan creant.
Gràcies a les experiències i testimoniatges del prototip presentat, l’equip ha acabat de definir els últims detalls del projecte.
A més, el mes passat durant el segon Workshop a Hongria, l’equip va participar de forma activa en diferents taules rodones amb professionals de diferents àmbits
com són la seguretat, comunicació, i estructures amb la finalitat de crear les màximes sinergies en els nous espais eficients i sostenibles del demà.
Segueix tots els avanços d’aquest espectacular i únic projecte, que ens reforça el nostre màxim compromís amb el medi ambient i la construcció sostenible i el bé estar natural.
VEURE BUTLLETÍ




Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.