18/07/19 | ISCLETEC

Les teves finestres com el primer dia. Kit de Manteniment Iscletec


Igual que la seva pell, però només dues vegades a l’any, la fusta, com a element natural, necessita un mínim de manteniment durant l’any.

Amb el kit de manteniment Sikkens (detergent + hidratant) garantirà que la fusta exterior de les finestres estiguin protegides i allargarà la vida del vernís un mínim de 2 anys més.

Una feina senzilla i econòmica:
1. Netegi la superfície de la fusta exterior a la que li aplicarà el tractament amb un drap humit.
2. Apliqui el netejador*. Dilueixi el detergent Sikkens amb una mica d’aigua (aproximadament un 10% d’aigua) i apliqui el detergent diluït sobre la fusta de forma suau i uniforme amb un drap moll.
*Nota: El detergent Sikkens no és apte per a superfícies encerades, olioses o poroses. En superfícies delicades s’aconsella realitzar una prova preliminar.
3. Apliqui el protector. Un cop aplicat el Netejador, agafi l’esponja compactada Sikkens i humitegi amb aigua fins que adquireixi la seva forma natural, apliqui l’emulsió Protectora Sikkens sobre l’esponja, i apliqui-la sobre la fusta seca de forma suau i uniforme.
Atenció: Es recomana que la temperatura exterior sigui d’entre 15 a 25º, no aplicar en hores punta de sol.

RESULTAT IMMEDIAT. 15 minuts després del tractament, la fusta queda com el primer dia: neta, brillant i hidratada. Amb només 3 passos senzills i ràpids, garantirà la vida de la fusta.

REBI EL SEU KIT DE MANTENIMENT:
Enviï’ns la seva adreça postal i dades personals.
• L’equip de Iscletec es posarà en contacte amb vostè i rebrà en 48h el netejador especial i el protector del color i brillantor.
Sempre amb la màxima garantia i confidencialitat.