04/09/18 | ISCLETEC

La Casa 1413 de HARQUITECTES premiada en la XIV BEAU 2018

El passat mes de juny es va presentar la XIV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme a Santander, sota el títol “Més habitar, més humanitzar”.

En aquesta edició el jurat ha premiat 23 obres arquitectòniques nacionals i internacionals en la secció Panorama d’Obres. La llista de guardonats inclou arquitectes consagrats i despatxos d’arquitectes novells, i combina projectes de paisatge i espai públic, amb treballs de rehabilitació, equipaments públics i edificis d’habitatges.

Destaquem el premi que ha rebut l’estudi HARQUITECTES pel projecte Casa 1413, en què Iscletec ha participant proporcionant tots els tancaments de fusta. Un cop més, Iscletec s’enorgulleix de col·laborar amb professionals reconeguts i admirats en el sector, que els permeten formar part de projectes d’aquestes magnituds.

Aquesta edició de la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme posa l’accent en el concepte d’habitar com a fonament de l’arquitectura i de la humanització de la ciutat. Una idea que s’explica per la qualitat dels espais, ja siguin domèstics o públics, urbans o rurals. S’ha buscat valorar els entorns, la vida en societat, els espais, la proximitat dels llocs sense minva de la creativitat de les obres. La humanització de l’arquitectura i la ciutat es basa en la proximitat, les escales humanes, els espais tant de relació com d’intimitat.