03/05/18 | ISCLETEC

La Casa de l’Ebenista a la Revista Interiores

ebenistacat
El número 208 de la prestigiosa i reconeguda revista Interiores, ha recollit un il·lustrat i documentat article sobre el nou projecte d’Aiastudio, una remodelació a Barcelona liderada per Alessandro Sannino i Anna Mezquita.

Els arquitectes han confiat en Iscletec per proporcionar les finestres, balconeres i portes de fusta a l’habitatge, realitzant un minuciós treball per respectar i adaptar-se a l’estil i als acabats modernistes originals de l’edifici.

La revista Interiores destina 10 pàgines a aquest projecte en la seva revista, focalitzada a descobrir tendències i noves idees. “La casa barcelonina d’un conegut ebenista veu rehabilitats els seus espais de la mà d’Alessandro Sannino i Anna Mezquita, d’Aiastudio Arquitectes, que els van recuperar i els van donar una nova forma de vida”, exposen com a introducció de l’article.

A més, es destaca la filosofia dels arquitectes i propietaris de l’habitatge des d’un punt de vista molt proper amb cites com “considerem la casa com una esfera íntima. Valors com privacitat o confortabilitat troben en el disseny dels espais un exemple de la nostra forma d’entendre l’hàbitat”.

Per obtenir més informació sobre el projecte i descobrir com la revista Interiors el representa, podeu accedir a aquest enllaç.