16/05/18 | ISCLETEC

LA CASA DE L’EBANISTA – MÉS VERSÀTIL I LLUMINOSA

LANDING-CASA-mar2
LA CASA DE L’EBANISTA
Valors com intimitat, privacitat o confortabilitat han estat fonamentals per als arquitectes i propietaris de l’habitatge al llarg de tot el procés de rehabilitació. Qualitats que es troben en el disseny dels ambients interiors, tots ells altament versàtils i amb una bona il·luminació natural.

Per obtenir aquests resultats, els tancaments juguen un important paper: la casa s’organitza al voltant de la llum natural procedent de l’exterior, deixant la zona de dia al costat de la terrassa i la de nit en l’altre extrem amb grans portes d’accés a la balconada.

Iscletec ha proporcionat finestres, portes i balconeres de fusta a aquest habitatge que responen a la filosofia dels arquitectes i solucionen les problemàtiques característiques de les antigues cases de Barcelona, com la falta de llum i la ventilació de les estances centrals.
A més, seguint amb la campanya #VestimosBarcelona, els tancaments de fusta compten amb la màxima estanquitat acústica i tèrmica, ideal per als habitatges de la sorollosa ciutat.

Per intensificar les prestacions finals, s’ha utilitzat el model Iscletec 78 i s’han afegit les prestigioses ferramentes MACO, que representen la seguretat, durabilitat i eficiència, sempre treballant amb el màxim nivell de qualitat. Així, juntament amb els vidres dobles, s’aconsegueix un aïllament superior que permet desconnectar de qualsevol soroll no desitjat de la ciutat.

S’han inclòs porticons de fusta plegables a l’exterior de les finestres i balconeres que reforcen la intimitat de l’habitatge i el caràcter modernista de la façana, perfeccionant els seus elegants línies i subtils acabats.