24/08/22 | ISCLETEC

“La casa sostenible del futur, vida ecològica”

El Diumenge 7 d’agost, La Vanguardia presentava a la portada un ampli reportatge del projecte “TO”, on Iscletec ha participat i col·laborat amb la fabricació de totes les finestres i balconeres de fusta.

Una portada que compartia amb una altra notícia econòmica, en aquest cas, crítica: “La renda dels joves cau al nivell més baix…”

Dues notícies en portada, “La casa sostenible del futur” que ens enorgulleix i una altra notícia general que ens ha de preocupar a tots “La renda dels joves cau al nivell més baix…”

 

Vivim tots un canvi social, econòmic i cultural global, que ens dibuixa un futur complex per a les noves generacions, tots els fabricants hem d’apostar per dissenyar i fabricar solucions que responguin al context social, protegint el medi ambient, fomentant la sostenibilitat, millorant l’eficiència energètica, i aportant el màxim benestar a les persones.

Estem molt orgullosos d’haver participat amb cinc estudiants de l’Escola d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) de la UPC, per a demostrar la viabilitat del projecte de casa ecològica, aplicada a la vida real. Una casa, que lluny de ser un prototip o projecte d’uns universitaris, és un casa REAL que respon als continus increments de l’energia i a la crítica inflació que viu la societat.

 

Finestres i balconeres de fusta, 100% sostenibles, 100% eficients per a habitatges d’obra nova o rehabilitacions, per a contrarestar la inflació, millorar el benestar interior i preservar el medi ambient.

 

MÉS INFORMACIÓ DEL PROJECTE

VEURE ARTICLE