23/03/18 | ISCLETEC

La fusió entre tradició i modernitat #VestimosBarcelona

news-ok1
La història i la modernitat convergeixen en aquest edifici de l’Eixample de Barcelona, una obra amb una notable influència modernista liderada per les interioristes Pilar Sanchis i Paula Rocasalbas de l’estudi PSJinteriorismo.

Gràcies a un bon assessorament acústic del servei tècnic més experimentat de Iscletec, s’han instal•lat finestres i balconeres de la firma seguint amb la campanya #VestimosBarcelona.

Per aconseguir els millors resultats, s’han proporcionat tancaments del model Iscletec 92 per a les finestres confrontants al carrer principal, el màxim exponent en tancaments acústics, tèrmics i de protecció total. La finestra de fusta laminada de 92mm. de gruix, juntament amb els vidres triples signats per la marca Climalit i les ferramentes de la prestigiosa firma Maco, acomoden la casa en un agradable silenci que contrasta amb el soroll del concorregut carrer en què s’ubica.

A més, la resta de finestres compleixen amb els paràmetres adequats segons el nivell de soroll que penetra per cadascuna de les obertures: els tancaments que s’enfronten als moviments interiors del hall de l’edifici requerien d’una barrera que minimitzés aquests sons. Per a això, Iscletec ha optat per un doble vidre que es compon de modernes finestres de la firma superposades al tancament original, que compta amb un artesanal gravat al vidre.

Finalment, per a la zona posterior de l’habitatge, pròxima al pati interior, s’han establert les tradicionals portes de l’Eixample, un model que Iscletec ha fabricat especialment per #VestimosBarcelona i que recull totes les característiques demandades pels habitants de la ciutat, tant en estètica com en funcionalitat.

DESCOBREIX EL PROJECTE