13/02/18 | ISCLETEC

LA IMPORTÀNCIA D’UN BON AÏLLAMENT ACÚSTIC

LANDING-CASA-mar2
El descans i la tranquil·litat que necessitem quan arribem a la nostra llar són vitals, pel que és necessari tenir un bon aïllament acústic en finestres i portes.

Les finestres i portes han estat sempre elements arquitectònics molt valorats en la construcció, però també els punts de l’estructura que ofereixen una menor resistència al soroll, per on penetren amb més facilitat els sons exteriors que incideixen en una façana.

Les teves finestres aïllen correctament?

Necessitem tenir una sèrie d’idees clares sobre quins són els factors principals per aconseguir un bon aïllament acústic i quins són els factors que hi poden influir:
1. FORMA D’OBERTURA Si el nostre habitatge té problemes de soroll el millor és optar per sistemes de finestres practicables, és a dir amb sistema abatible o oscil•lobatent en lloc dels sistemes de corredissa tradicional. Aquests sistemes tenen un tancament de doble junta que no permet filtracions d’ones sonores.
2. TIPUS DE VIDRE. L’aïllament acústic depèn en gran mesura de l’espessor del vidre. Iscletec instal•la tancaments de doble vidre Climait (SGG) amb diferents mides de gruix i amb les millors característiques, que potencien les prestacions aïllants que ofereixen les finestres i portes de fusta.
3. EL PERFIL. Cal compaginar un tancament de qualitat amb un perfil amb un bon nivell d’aïllament acústic. No serveix una bona finestra si el perfil permet la filtració d’ones sonores a l’interior.
4. MATERIAL DE QUALITAT. S’ha de buscar aquell material que millor reaccioni a les ones sonores per, així, millorar el nivell d’atenuació acústica en un habitatge.

Els nivells de soroll que es registren en una gran ciutat poden arribar a excedir els nivells tolerables de soroll a l’interior d’un habitatge si els seus tancaments presenten un grau d’aïllament deficient.
Per això, Iscletec analitza cada projecte de manera personalitzada per conèixer les necessitats de l’habitatge i oferir una solució que s’adapti als seus requeriments. Les finestres i balconeres d’Iscletec obtenen els millors resultats en matèria d’aïllament acústic – i tèrmic; ja que cada un dels seus components es treballa minuciosament per aconseguir els tancaments de més qualitat.

Descobreix els diferents models de Iscletec i les seves característiques.
Iscletec 68.
Iscletec 78.
Iscletec 92.