21/12/17 | ISCLETEC

NOVES COL·LABORACIONS AMB PROJECCIÓ ECO

ecodiciembre
Iscletec, any rere any, col·labora amb diferents empreses tècniques que comparteixen uns mateixos ideals i enforteixen els nostres valors de sostenibilitat i ecologisme.

Aquest 2017, gràcies a Biofusteria i la seva especialització en fusteria sostenible, hem aconseguit elevar al màxim aquestes prestacions i hem intervingut en diferents projectes amb productes ecològics i de proximitat; reduint la petjada de carboni i reforçant l’economia local.

Iscletec i Biofusteria ofereixen finestres i balconeres de fusta 100% ecològica, provinent de boscos gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC, que garanteix la seva protecció i gestió responsable.

A més, aquesta col·laboració garanteix que els productes puguin reutilitzar en finalitzar la seva vida útil sense convertir-se en residus, aconseguint un resultat totalment ecoeficient. Amb l’ús de fusta sense tractaments, s’aposta per un consum responsable i un estil de vida sostenible i respectuós amb el medi ambient.

L’objectiu d’aquesta pràctica es basa en utilitzar materials reutilitzables i reciclables per construir llars saludables, confortables i en harmonia.