23/01/18 | ISCLETEC

NOU PROJECTE: casa – estudi a Canet

proyecto canet de mar
Presentem un nou projecte al centre de Canet de Mar que planteja el gran repte de vincular dues zones totalment independents dins d’una mateixa estètica i funcionalitat: un habitatge personal i un despatx professional.

Els responsables del projecte i propietaris de la casa, Jaume Valor i Laura Llimós, de l’estudi d’arquitectura Valor-Llimós Arquitectura, seguint la seva filosofia de treball, s’han decantat per una construcció d’estil minimalista i l’ús de materials purs, respectant al màxim la finca original. Per reforçar aquesta idea, s’han utilitzat materials naturals com a elements constructius com ara la rajola, la pedra o la fusta.

FINESTRES PERSONALITZADES AMB ALTES PRESTACIONS

Iscletec ha proporcionat productes únics i totalment personalitzats que reforcen el concepte arquitectònic de l’edifici: finestres i balconeres fetes de fusta ecològica de pi Larix Sibirica, de màxima resistència.

El model escollit per tots els tancaments de l’edifici ha estat l’Iscletec 68, que s’ha utilitzat en diferents formats en funció de la necessitat de cada habitació.

A la planta inferior podem trobar una espectacular porta corredissa de tres fulles amb grans finestrals, que permet una fusió de l’interior i exterior de l’edifici i aporta diafanitat i lluminositat al menjador i cuina.

Al pis intermedi, on se situa la zona de treball, s’hi ha instal·lat una finestra basculant horitzontal de grans dimensions, que possibilita una total ventilació. A més, gràcies a les ferramentes d’alta qualitat de MACO, s’augmenta la mobilitat, lleugeresa i seguretat de tots els tancaments.

Totes les portes i finestres que s’han instal·lat són de grans dimensions i compten amb la posició oscil·lobatent que permet una magnífica ventilació de l’habitatge, un factor de gran importància en aquesta construcció.

Iscletec agraeix treballar amb grans arquitectes que busquen resultats específics i d’una qualitat extrema, i que trobin la solució amb els productes i els acabats que proporcionen les nostres finestres i balconeres de fusta ecològica.

DESCOBREIX EL PROJECTE