30/08/18 | ISCLETEC

Obrim les portes del nostre taller i t’avancem un nou projecte


MASIA RURAL – MONTAGUT I OIX

Obrim les portes del nostre taller i t’avancem un nou projecte, com sempre, singular i únic. Els nostres tècnics estan preparant amb cura tots els productes de fusta que s’utilitzaran per a una espectacular masia familiar a Montagut i Oix, situada a la província de Girona.

L’objectiu de la intervenció rau en mantenir la personalitat d’un habitatge en un territori muntanyós i una localitat rural amb gran valor del patrimoni històric- artístic. Aquest treball de rehabilitació apunta a la necessitat de conservar els edificis originals, però dotant-los d’unes prestacions cada vegada més elevades i el valor afegit d’uns productes de qualitat.

La peculiaritat d’Iscletec recau en la seva adaptabilitat i condicionament a qualsevol territori i condició, sent altament competents tant en grans ciutats, a la costa com en alta muntanya.

PASSIÓ PELS BOSCOS I LA FUSTA
S’ha utilitzat el model Iscletec 78 fabricat amb fusta de roure de la Borgonya francesa, grans superfícies gestionades amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC. A Iscletec mantenim el màxim estàndard de qualitat de la fusta europea que utilitzem, amb l’objectiu de fomentar la nostra filosofia de sostenibilitat.

Els productes certificats per PEFC garanteixen la correcta gestió dels boscos dels que provenen, combaten la talla d’arbres il·legal i ajuden al manteniment de nombrosos ecosistemes i la diversitat biològica. Conscients de la nostra responsabilitat amb el medi ambient, contribuïm amb el nostre paper social, cada vegada més consolidat, en cadascun dels nostres projectes.

UN PRODUCTE A MIDA
Iscletec permet seleccionar aquell acabat més convenient i requerit, tant per l’interior com per l’exterior: un avantatge singular que permet ajustar el resultat final 100% a mida.

Balconeres, finestres i portes d’entrada s’estan dissenyant i fabricant totalment personalitzades per atorgar la màxima durabilitat en el seu exterior, amb productes resistents als canvis de temperatura i a contrastos tèrmics.

La fusta de roure juntament amb un vernís 100% sòlid a l’aigua, ecològic i d’última generació aconsegueix el mimetisme amb l’entorn i la màxima qualitat per als tancaments. El vernís a l’aigua és un dels millors materials per revestir superfícies de fusta d’exterior, ja que la protegeix i l’embelleix, enaltint les seves característiques inherents.

Es destaca el tractament que s’ha proporcionat a l’interior dels tancaments, on s’ha buscat el contacte més directe amb la puresa del material, gràcies a un oli que permet percebre la fusta en el seu estat natural. L’oli li afegeix infinites propietats a la fusta sumant-li un subtil acabat: tacte, olor i essència original del material amb un extra de protecció. Així, s’aconsegueix un respecte absolut per la transpiració, la textura i el vetejat natural de la fusta, que promet un resultat atractiu i dóna valor a les estances.

INNOVACIÓ I ESTÈTICA
Per potenciar aquesta estètica i donar-li el protagonisme al propi material, s’han instal·lat ferramentes MACO – Multi Power, completament ocultes: sense ponts tèrmics, sense interrupció de juntes i sense formació de condensats. Amb aquestes ferramentes invisibles, Iscletec presenta els més innovadors productes al mercat, aconseguint finestres i portes impecables. Entre els avantatges que obtenim amb aquests elements resideixen l’òptima visibilitat entre els espais i la màxima entrada de llum.

INNOVACIÓ I SEGURETAT
Per proporcionar encara més prestacions, s’ha col·locat una solució addicional que brinda encara més rendiment als productes d’Iscletec: sensors d’alarma integrats en cada un dels tancaments de fusta.

Els sensors d’alarma s’incorporen sense trencar l’harmonia als propis tancaments, un sistema altament innovador i amb un valor estètic inigualable. L’alarma ve inherentment integrada en finestres, portes i balconeres, el que garanteix una major seguretat i una disminució de les possibilitats de furt en l’habitatge.

Iscletec treballa per aconseguir un resultat exigent, d’acord amb les necessitats de l’espai i del client i utilitzant la tecnologia més avançada en els seus productes. A més d’un excel·lent resultat tècnic, aposta per un detallat treball de la fusta per crear l’estètica que millor s’adapti a cada projecte.