30/07/19 | ISCLETEC

Segueix el nostre projecte Twin Houses by Vimworks # FASE2


Ara pots seguir els avanços de l’últim projecte de Iscletec: Twin Houses de l’estudi d’arquitectura Vimworks. En la seva primera fase, vam presentar el projecte i els seus diferents col·laboradors, que han ajudat a millorar la seva durabilitat, atractiu i han atorgat la màxima qualitat: les constructores JESFER i ARKO, Catalana de graduables, Made of Wood…

Gràcies als seus estàndards de màxima qualitat i la seva filosofia sostenible, l’estudi d’arquitectura Vimworks ha confiat en Iscletec per dissenyar i fabricar les seves finestres, portes i balconeres de fusta a mida; proporcionant el màxim benestar, il·luminació i ventilació a aquest edifici.

En la primera fase també pots descobrir el plantejament i els plànols de l’edifici, el paper de Iscletec en el projecte i algunes imatges en Render de com s’ha ideat Twin Houses.

A la Fase 2 ens submergim en l’inici del procés de construcció, en el qual després d’aixecar l’estructura de fusta de l’edifici, s’ha cobert la façana de panells de fibrociment.

Et convidem a que ens acompanyis en el procés de construcció d’aquest projecte fabricat 100% amb fusta, des dels seus inicis fins a la fi d’obra.

VEURE PROJECTE