13/11/18 | ISCLETEC

Quin color és el teu?

Natural, càlid i personalitzat. Respectant el vetejat i la textura de la fusta

Escull el teu #ColorOftheMonth

Larix sibirica. La fusta de l’Alerce de Sibèria és una espècie d’arbre molt resistent als canvis de temperatura. Mantenint la textura natural de la fusta amb un tint Rubio Monocoat que permet visualitzar el vetejat únic i singular d’aquest material.

Mocca. Color sòlid, que transmet resistència, confiança i permanència. Aquesta acollidora i càlida tonalitat, reafirma la història, l’autenticitat i la transcendència de l’arquitectura de #VestimosBarcelona.

Gris Esmeralda. Es tracta d’un to gris verdós, que combina l’elegància d’un color neutre com el gris, amb la potència i majestuositat del color de la preciosa pedra maragda.

Blanc Seda. És una tonalitat molt clara que fa que les formes i els materials destaquin al màxim, permet una àmplia combinació de colors i ajuda a il·luminar totes les estances de la casa.

Duo Barcelona. La gamma cromàtica Duo Barcelona és una perfecta i genuïna composició creada especialment per a la campanya #VestimosBarcelona. La combinació del Blanc Seda, juntament amb el color Mocca i / o el Gris Esmeralda.

Blau provençal. Reflecteix el color de la Mediterrània i representa el colorit cultural, la varietat, la història i el clima acollidor de La Provença. Destaca per les seves expressions de llum, força i per la riquesa de la seva tonalitat, molt característica del sud de França.

Fusta de pi amb un vernís a l’aigua. La fusta de pi és el color de la natura. Aporta una magnífica sensació de calidesa i lluminositat que fa més confortables els espais; i es caracteritza per ser fusta de proximitat, pels seus acabats i per la seva durabilitat.