20/09/19 | ISCLETEC

A ISCLETEC apostem per la seguretat i la protecció

A ISCLETEC busquem l’excel·lència i, per això, treballem amb els partners que ens permeten aconseguir-la. Quan parlem de ferramentes per a tancaments de fusta comptem amb el fabricant MACO, que representa la màxima eficiència, durabilitat, disseny i qualitat del mercat.

ISCLETEC compta amb openDoor, el sistema de control d’accés de MACO. Aquest permet l’obertura i tancament de portes i balconeres, sense l’ús de claus, aportant un major confort d’ús i seguretat.

El sistema de control d’accés està completament integrat a les portes de fusta i poden ser connectats de forma ràpida i senzilla, amb panys motoritzats o amb auto bloqueig.

Pel control d’accés, el dit es converteix en la teva clau, gràcies al lector de petjada que es troba instal·lat a la porta.

Apostant per un disseny innovador i minimalista, però sense deixar de costat la seguretat i el confort de la llar.

Comprova com funciona al nostre Showroom, més informació aquí.




Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.