25/04/18 | ISCLETEC

Tricoat-Plus. ANTI-CORROSIU I MÀXIMA DURABILITAT

LANDING-CASA-mar2
La Costa Brava és un magnífic paratge replet d’habitatges familiars envoltats d’aigua, roques i pins. La seva estètica mediterrània i les seves vistes a la sorra fina de la platja transmeten una relaxada i desitjada atmosfera estiuenca. Iscletec ha actuat en diversos projectes de la costa com ara en la darrera casa unifamiliar, aportant finestres, balconeres y portes de fusta sostenible.

Però, quines conseqüències tenen aquestes condicions tan característiques a la llar? En aquest paisatge, el dipòsit de partícules salines sobre la superfície dels metalls, accelera el seu procés de corrosió. La corrosió és un desafiament important a què s’han d’enfrontar tots els habitatges pròximes a la platja.

Per aconseguir-ho, Iscletec proposa les ferramentes Tricoat-Plus, anti-corrosius i de màxima durabilitat. La ferramenta MACO TRICOAT PLUS ha estat dissenyat especialment per a la seva instal·lació en aquells llocs on es necessita una major resistència a la corrosió.

La característica distintiva de la ferramenta MACO TRICOAT PLUS és que, sobre la superfície galvànicament zincada de la ferramenta ja acabat, es projecta una altra capa orgànica Top-Coat.

Ferramenta MACO Tricoat Plus, amb un salt de qualitat en la resistència anti-corrosiva.

Tags: herraje, Maco,