07/11/18 | ISCLETEC

Formats personalitzats per a cada espai

Infinites formes, infinits materials, múltiples FORMATS

Cada habitatge mereix que les portes, finestres i balconeres reforcin l’estètica i l’harmonia de l’espai, potenciant al màxim les seves característiques singulars.

Iscletec, amb la gran quantitat de formats que és capaç de proporcionar, demostra la seva capacitat per transformar-se, adaptar-se i ampliar horitzons. A la secció FORMATS del web, podràs visualitzar l’ampli ventall de possibilitats dels tancaments i la infinitat de formes i tipologies en finestres i balconeres de fusta.

Per a poder instal·lar aquesta gran varietat d’opcions en els habitatges i establiments, l’empresa compta amb el seu partner MACO, que facilita les ferramentes necessàries per aconseguir aquests resultats, aportant lleugeresa i una major mobilitat als productes.

Gràcies a la tecnologia d’última generació de les seves instal·lacions, la qualitat dels seus productes i el seu expert equip professional, l’empresa ofereix solucions avançades en tancaments de fusta, amb la màxima versatilitat. Iscletec aporta solucions per a les més exigents construccions, treballant amb compromís, professionalitat i precisió en cadascun dels seus projectes.

SECCIÓ FORMATS. Infinites formes i infinits materials amb un denominador comú: la nostra passió per la fusta.