06/02/18 | ISCLETEC

UNA FERRAMENTA PER A CADA FORMAT

ventana basculante
Les finestres basculants o pivotants són la perfecta opció quan busquem una ventilació òptima amb un sistema de tancament diferent, afegint comoditat i funcionalitat en un espai més reduït.

SOLUCIONS EN PERFECTE EQUILIBRI
A Iscletec oferim tres solucions diferents que s’adapten a les característiques de cada espai:

Pivotant horitzontal. Gràcies a les fulles pivotants es poden construir finestres amb una superfície molt gran i, sobretot, ampla. A més, permeten fins i tot amb pluja, la suficient ventilació dels espais.

Pivotant vertical. Les possibilitats d’ús són gairebé les mateixes que les del pivotant horitzontal. No obstant això, la seva forma vertical la fa apropiada sobretot per fulles altes. Amb aquest sistema es fa possible la construcció de fulles amb eix asimètric per a ser usades com portes.

Pivotant rodó. Els pivotants rodons permeten una excel·lent estructuració de la façana, ja que per la seva geometria es converteixen en un element fresc i diferent, estèticament modern.

L’últim projecte d’Iscletec #ProyectoCanet, és el perfecte exemple de l’ús d’un gran finestral amb una fulla pivotant horitzontal, que aporta una agradable ventilació a la part superior de l’interior, on s’acumula l’aire calent.

La prestigiosa empresa MACO proporciona les ferramentes necessaries per aconseguir aquests resultats, aportant lleugeresa i una major mobilitat a les portes i finestres d’Iscletec.

SECCIÓ FORMATS. Infinites formes i infinits materials amb un denominador comú: la nostra passió per la fusta.