04/06/18 | ISCLETEC

FINESTRES AMB FRE D’OBERTURA

LANDING-CASA-mar2
La CASA 1413, el singular projecte d’Iscletec en col·laboració amb HARQUITECTES, compta amb elements de gran innovació i una renovada visió de la distribució urbanística de l’obra.

Per dotar de la seguretat i les prestacions que requeria aquest projecte, s’han instal·lat finestres exteriors amb fre d’obertura. El partner habitual de Iscletec, MACO, ha proporcionat ferramentes especials per aconseguir un nou sistema de fre que evita la seva obertura total i sense control.

D’aquesta manera se soluciona una important preocupació del client per protegir l’habitatge, exposada al nivell del carrer. Aquest habitatge disposa de tancaments de fusta adaptats a les característiques de cada obertura, segons la seva ubicació i funció.

Iscletec ofereix productes altament personalitzables, que s’adapten a cada obra i als requeriments de l’arquitecte i el client.




Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Si desea más información consulta nuestra Política de Privacidad.