21/02/18 | ISCLETEC

#VestimosBarcelona- El barri Gòtic es vesteix d’Iscletec

gotic-news1
El barri Gòtic és el nucli antic de la ciutat i una de les zones més riques en història i arquitectura. Els carrers i places d’aquest barri conviden a passejar-se i deixar-se sorprendre pel seu atractiu i el seu ambient, molt popular entre turistes.

Per la seva concurrència, els habitants del cor de la ciutat comtal requereixen d’excel·lents tancaments aïllants que proporcionin la màxima estanquitat acústica – i tèrmica- a casa seva. Iscletec, seguint la seva exclusiva campanya #VestimosBarcelona, garanteix una intervenció de qualitat, amb els seus models Iscletec68 i Iscletec78, que respecten l’estètica i l’essència arquitectònica de la façana.

L’AÏLLAMENT COM A ATRIBUT PRINCIPAL
Les finestres han estat sempre elements arquitectònics molt valorats en la construcció, però també els punts de l’estructura que ofereixen una menor resistència al soroll, per on penetren amb més facilitat els sons exteriors que incideixen en una façana.

Els nivells de soroll que es registren en una gran ciutat com Barcelona, per la seva frenètica activitat, poden arribar a excedir els nivells tolerables de soroll a l’interior d’un habitatge si els seus tancaments presenten un grau d’aïllament deficient.

Aquest nou projecte s’ha vestit sense soroll i sense fred, gràcies a la tecnologia més avançada que utilitza Iscletec en la fabricació de les finestres, balconeres i portes de fusta natural.
L’empresa ha treballat de forma exigent en els diferents factors que garanteixen un perfecte aïllament: el sistema d’obertura, el perfil, l’elecció del vidre, els materials … L’extrema qualitat de la fusta i l’excel·lent procés de fabricació de Iscletec, juntament amb les ferramentes MACO i els millors vidres signats per les principals firmes internacionals; proporcionen les màximes prestacions funcionals i estètiques a aquest projecte.

Amb la instal·lació dels productes d’ Iscletec, es minimitzen les molèsties i els problemes relacionats amb el soroll exterior, mantenint les característiques naturals de la finestra: entrada d’una excel·lent llum natural, una correcta ventilació i vistes al magnífic centre de la ciutat. A més, el servei personalitzat d’Iscletec, s’ajusta a les necessitats reals de cada usuari depenent del nivell de soroll que s’apreciï en l’habitatge.

Per això, els clients, satisfets, poden gaudir de la tranquil·litat i la comoditat de viure en la sorollosa ciutat de Barcelona, en silenci i aconseguint un important estalvi energètic durant tot l’any.

Descobreix el projecte
Gaudir del silenci de la ciutat, depèn de tu.