09/05/18 | ISCLETEC

Cada vegada més … #VestimosBarcelona.

LANDING-CASA-mar2

Els nivells de soroll que es registren en una gran ciutat com Barcelona, per la seva frenètica activitat, poden arribar a excedir els nivells tolerables de soroll a l’interior d’un habitatge si els seus tancaments presenten un grau d’aïllament deficient.

Iscletec segueix amb la seva campanya exclusiva a Barcelona ciutat, per tal de consolidar les seves finestres i balconeres de fusta com el producte ideal, que garanteix la màxima estanquitat acústica i tèrmica, tan sol·licitada pels habitants del centre de Barcelona.

Cada vegada més clients són els que confien en la qualitat d’Iscletec per vestir els seus habitatges a la ciutat. Desde palauets, a pisos o cases particulars. A l’Eixample, Sarrià-Sant Gervasi o Gràcia. Totes elles reuneixen unes mateixes característiques: volen minimitzar les molèsties i els problemes relacionats amb el soroll exterior, mantenint les característiques naturals de la finestra.

Per això, els nostres clients, satisfets, poden gaudir de la tranquil·litat i la comoditat de viure en la sorollosa ciutat de Barcelona, en silenci i aconseguint un important estalvi energètic durant tot l’any.

A més, Iscletec ofereix la total personalització en el disseny de les finestres, complint amb qualsevol requeriment o necessitat que sol·liciti el client, dissenyant a mesura qualsevol forma que exigeixi la ubicació on se situa l’habitatge, fidel a la finestra i balconera original.

DESCOBREIX EL NOU APARTAT WEB en el qual es reuneixen tots els projectes i les característiques de la campanya #VestimosBarcelona