He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

PURA
SOSTENIBLE
però sobretot
EFICIENT

Casa a la vall de la CerdanyaLa Cerdanya es troba al cor del Pirineu, en una de les valls més emblemàtics de la serra. Les altes muntanyes que l'envolten fan de barrera dels vents humits de la zona, el que fa que el seu clima es diferenciï de la resta de Catalunya: èpoques de pluja intensa, temperatures molt contrastades a l'hivern i a l’estiu... Aquests moviments meteorològics determinen el caràcter propi de la zona, a més de condicionar les tipologies de finestres que han d’utilitzar-se als edificis.

Antigament aquesta edificació era una masia tradicional de la Cerdanya, que s'ha transformat fins convertir-se en una casa Passivhaus. Reuneix tots els requisits que demana el seu entorn natural, té un cost energètic molt baix i optimitza els recursos existents a través de diferents tècniques passives. .

Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
EXCEL·LENT AÏLLAMENT TÈRMIC I TOTAL HERMETICITAT

S'ha de tenir en compte que les obertures són el 'punt feble' d'un habitatge, el que ofereix una menor resistència al soroll i als canvis de temperatura. El model Iscletec 92 és el màxim exponent en estanquitat acústica i tèrmica: obtenim portes, finestres i balconeres de fusta laminada de 92mm de gruix, amb vidres de tres capes i triple junta de goma que proporcionen totes les prestacions necessàries per a un habitatge d'aquestes característiques.

Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
FINESTRES I PORTES
D'ALTES
PRESTACIONS

ISCLETEC92

La fusta utilitzada en el disseny dels tancaments d'aquesta casa a la Cerdanya és de Làrix Siberià. El làrix és el material de fusta més resistent del món, que destaca per la seva fortalesa, durabilitat i impermeabilitat. A part dels beneficis intrínsecs del material, la fusta utilitzada per als productes de Iscletec prové sempre d'espais gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC. Els productes d'origen forestal certificats per PEFC garanteixen als consumidors que estan comprant productes de boscos gestionats sosteniblement.


En aquest habitatge trobem diferents formats de portes i finestres que s'adapten als espais i a la funcionalitat desitjada pel client. Entre elles, trobem finestres que compten amb la comoditat de l'oscil o, fins i tot, doble oscil. MACO proporciona ferramentes Multi Secuair per oscil·lar de manera segura i obtenir una major comoditat. Així, s’augmenten les possibilitats del tancament i s’habilita una ventilació segura totalment controlada. També s'han instal·lat moderns tancaments pivotants, que són el reflex de la unió entre disseny i utilitat.

Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

A Iscletec ens sentim orgullosos de treballar en un projecte amb certificat Passivhaus, que enforteix els nostres valors de sostenibilitat i ecologisme. Mantenim els nostres ideals i intervenim en aquest habitatge amb productes reutilitzables al final de la seva vida útil sense convertir-se en residus, aconseguint un resultat eco-eficient. A Iscletec apostem per un consum responsable i un estil de vida sostenible i respectuós amb el medi ambient.

VEURE ALTRES PROJECTES
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...

ÚLTIMS PROJECTES...