He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
[:ca]Cinc imprescindibles en rehabilitació per Arquitectos de León[:es]Cinco imprescindibles en rehabilitación por Arquitectos de León[:]
noticia iscletec destacada[:ca]

"Busques un tancament de fusta d'acord amb els buits de la teva rehabilitació però amb menys moviments estructurals?
Llavors has de fer-li un cop d'ull a les finestres de fusta laminada Iscletec ... "


Volem agrair personalment l'article a ARQUITECTOS DE LEÓN y a los arquitectos Rosario García Arias y Carlos Anta Arias, que han seleccionat les nostres finestres per publicarles a la web a més de 69.000 seguidors a les seves xarxes socials.

Veure publicació
[:es]

“¿Buscas una carpintería de madera acorde con los huecos de tu rehabilitación pero con menos movimientos estructurales?
Entonces tienes que echarle un vistazo a las ventanas de madera laminada ISCLETEC…”


Queremos agradecer personalmente el artículo a ARQUITECTOS DE LEÓN, y a los arquitectos Rosario García Arias y Carlos Anta Arias, que han seleccionado nuestras ventanas a más de 69.000 seguidores en sus redes sociales.

Ver publicación
[:]


Compartir: 16/01/2019
[:ca]Dos edificis d’HARQUITECTES nominats al premi més important d'Europa[:es]Dos edificios de HARQUITECTES nominados al premio más importante de Europa[:]
noticia iscletec destacada[:ca]
El guardonat estudi HARQUITECTES ha estat de nou nominat al prestigiós premi Mies van der Rohe 2019, el premi d'arquitectura contemporània més important d'Europa. L'estudi comparteix la selecció amb més de 383 signatures, i el jurat haurà d'escollir 40 obres per a la següent fase.

El magnífic habitatge particular Casa 1413, a Ullastret, ha estat un dels seus projectes seleccionats, en el qual hem tingut el plaer i responsabilitat de fabricar els tancaments de fusta. VEURE PROJECTE

El jurat format per Dorte Mandrup (presidenta), Frank McDonald, Maria Langarita, Kamiel Klaasse, Ştefan Ghenciulescu, Angelika Fitz i George Arbid decidirà la llista dels 40 seleccionats que serà anunciada avui, així com els 5 finalistes que es donaran a conèixer el 13 de febrer. Els guanyadors se sabran a mitjans d'abril i el procés culminarà el 7 de maig al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona amb la celebració de la cerimònia de lliurament, la inauguració de l'exposició, conferències i debats.

Volem agrair de nou la confiança al prestigiós estudi d'arquitectura, i desitjar-los que rebin el màxim reconeixement que mereixen tots els seus treballs.

[:es]
El galardonado estudio de HARQUITECTES ha sido de nuevo nominado en el prestigioso premio Mies van der Rohe 2019, el premio de arquitectura contemporánea más importante de Europa. El estudio comparte la selección con más de 383 firmas, y el jurado tendrá que escoger 40 obras para la siguiente fase.

La magnífica vivienda particular Casa 1413, en Ullastret, ha sido uno de sus proyectos seleccionados, en el que hemos tenido el placer y responsabilidad de fabricar los cerramientos de madera. VER PROYECTO

El jurado formado por Dorte Mandrup (presidenta), Frank McDonald, María Langarita, Kamiel Klaasse, Ștefan Ghenciulescu, Angelika Fitz y George Arbid decidirá la lista de los 40 seleccionados que será anunciada hoy, así como los 5 finalistas que se darán a conocer el 13 de febrero. Los ganadores se sabrán a mediados de abril y el proceso culminará el 7 de mayo en el Pabellón Mies van der Rohe de Barcelona con la celebración de la ceremonia de entrega, la inauguración de la exposición, conferencias y debates.

Queremos agradecer de nuevo la confianza al prestigioso estudio de arquitectura, y desearles que reciban el máximo reconocimiento que merecen todos sus trabajos.
[:]


Compartir: 16/01/2019
[:ca]Saps com cuidar les teves finestres de fusta?[:es]¿Sabes cómo cuidar tus ventanas de madera?[:]
noticia iscletec destacada[:ca]

Iscletec ha preparat un nou manual per a tots aquells consumidors dels seus productes amb la finalitat d'informar i formar, per tal que la cura de les finestres, portes i balconeres sigui la més idònia d'acord a les seves característiques.

Per això, en aquest document oferim una sèrie d'instruccions per aplicar a tots els productes fabricats per part de Iscletec, juntament amb l'explicació del seu desenvolupament al detall. Volem cuidar les finestres i als nostres clients amb aquest servei addicional, en el qual s’hi troben algunes recomanacions, el procés ideal per a la cura perfecte, informació climàtica i de ventilació, ús i precaucions, etc. D'aquesta manera, tots els usuaris d’Iscletec estaran ben informats i sabran com actuar davant els tancaments de fusta.

Descàrrega aquí el manual | Instruccions d'ús, manteniment i neteja
[:es]

Iscletec ha preparado un nuevo manual para todos aquellos consumidores de sus productos con la finalidad de informar y formar, para que el cuidado de las ventanas, puertas y balconeras sea el más idóneo de acuerdo a sus características.

Por ello, en este documento te ofrecemos una serie de instrucciones para aplicar a todos los productos fabricados por parte de Iscletec, junto con la explicación de su desarrollo al detalle. Queremos cuidar las ventanas y a nuestros clientes con este servicio adicional, en el que se encuentran algunas recomendaciones, el proceso ideal para el cuidado perfecto, información climática y de ventilación, uso y precauciones, etc. De esta manera, todos los usuarios de Iscletec estarán bien informados y sabrán cómo actuar ante los cierres de madera.

Descárgate aquí el manual | Instrucciones de uso, mantenimiento y limpieza
[:]


Compartir: 09/01/2019
[:ca]ALMA comptarà cada mes amb cinc colors únics i singulars[:es]ALMA contará cada mes con cinco colores únicos y singulares[:]
noticia iscletec destacada[:ca]
ALMA, el nou i innovador concepte d'Iscletec per textures d'interiors, arriba aquest gener amb noves textures, però també ... amb molts colors entre els quals escollir. Els nous acabats, de Tall de Serra i Erosió, es presentaran amb més de 60 colors que aniran sortint al mercat cada mes, igualant els colors als mesos de l'any propis de cada estació.

Hivern, primavera, estiu i tardor, cada estació s'acompanyarà de 15 colors diferents, cinc per mes. El gebre, el gel, el romaní, la molsa, la fusta cremada, els arboços, el mar, els rius ... dibuixen infinits colors que inspiren la propera col·lecció d’hivern.

Descobreix la col·lecció d'hivern
Disponible al gener de 2019
[:es]
ALMA, el nuevo e innovador concepto de Iscletec para texturas de interiores, llega este enero con nuevas texturas, pero también... con muchos colores entre los que elegir. Los nuevos acabados, de Corte de Sierra y Erosión, se presentaran con más de 60 colores que irán saliendo al mercado cada mes, igualando los colores a los meses del año propios de cada estación.

Invierno, primavera, verano y otoño, cada estación se acompañará de 15 colores diferentes, cinco por mes. La escarcha, el hielo, el romero, el musgo, la madera quemada, los madroños, el mar, los ríos… dibujan infinitos colores que inspiran la próxima colección de invierno.

Descubre la colección de invierno
Disponible en enero de 2019
[:]


Compartir: 27/12/2018
[:ca]Gaudeix d'un càlid Nadal amb Iscletec[:es]Disfruta de unas cálidas Navidades con Iscletec[:]
noticia iscletec destacada[:ca]
S'acosten dates familiars en les que l'interior d'una casa es converteix en el millor lloc per reunir-se amb els teus éssers més estimats. Aquest Nadal, protegir-te del fred és tan fàcil com comptar amb Iscletec que, amb l'aïllament tèrmic dels seus productes, manté la calidesa de la teva llar.

Amb els models Iscletec98 i Iscletec92, el màxim exponent en tancaments tèrmics, es cobreixen les màximes prestacions que es poden demanar a un tancament exterior. Les finestres, portes i balconeres de fusta de Iscletec, juntament amb les manilles d'alta qualitat de MACO i vidres tèrmics de baixa emissivitat, proporcionen seguretat i eficiència energètica a la teva llar. El seu sistema d'alta tecnologia no permet que el fred penetri a l'interior, ni que es perdi la calor, sent el partner ideal per a tot tipus d'habitatges.

Com et veus aquest hivern?
Gaudir del silenci i de la calidesa de la teva llar a baix preu, depèn de tu.

Més informació a:
iscletec@iscletec.com
T. 93 794 62 02
[:es]
Se acercan fechas familiares en las que el interior de una casa se convierte en el mejor lugar para reunirse con tus seres más queridos. Estas Navidades, protegerte del frío es tan fácil como contar con Iscletec que, con el aislamiento térmico de sus productos, mantiene la calidez de tu hogar.

Con los modelos Iscletec98 e Iscletec92, el máximo exponente en cerramientos térmicos, se cubren las máximas prestaciones que se pueden pedir a un cierre exterior. Las ventanas, puertas y balconeras de madera de Iscletec, juntamente con las manillas de alta calidad de MACO y cristales térmicos de baja emisividad, proporcionan seguridad y eficiencia energética a tu hogar. Su sistema de alta tecnología no permite que el frío penetre en el interior, ni que se pierda el calor, siendo el partner ideal para todo tipo de viviendas.

¿Cómo te ves este invierno?
Disfrutar del silencio y de la calidez de tu hogar a bajo precio, depende de ti.

Más información en:
iscletec@iscletec.com
T. 93 794 62 02
[:]


Compartir: 20/12/2018
[:ca]Coneixes ALMA? El nou i innovador concepte d'Iscletec[:es]¿Conoces ALMA? El nuevo e innovador concepto de Iscletec[:]
noticia iscletec destacada[:ca]

ALMA és un nou i innovador concepte que permet que tots els marcs interiors -de finestres, portes i balconeres d’Iscletec- puguin obtenir una textura personalitzada.

Avançant fermament en el mercat, l'empresa ha anat condicionant les seves instal·lacions amb nova maquinària que li permet millorar els seus resultats, oferir un producte únic en el panorama nacional actual i consolidar-se com a referents en fusta.

Ara podem aconseguir una textura "erosionada" i una altra de "tall de serra", dos innovadors acabats que trenquen el oferta actual en finestres, balconeres i portes de fusta. Això s'aconsegueix després de molts anys de treball i experiència que permeten a Iscletec anar un pas més enllà per no només oferir els màxims estàndards en qualitat i aïllament, sinó fins i tot personalitzar la rugositat, forma i acabats de l'interior dels seus productes. Tal és el nivell de perfeccionament que hi ha la possibilitat d'escollir la intensitat de la textura o el color dels seus acabats interiors.

A més, Iscletec ha creat una nova línia de "Decoració 360" per poder proporcionar a les finestres les textures pròpies de l'habitatge: des dels acabats dels mobles, parquet, bigues de fusta o qualsevol estructura de fusta de l'interior. Amb la nova maquinària, es pot igualar o adaptar l'acabat final de les finestres, portes i balconeres a allò que es desitgi.

Descobreix totes les textures 
ALMA... a partir de gener del 2019[:es]

ALMA es un nuevo e innovador concepto que permite que todos los marcos interiores -de ventanas, puertas y balconeras de Iscletec- puedan obtener una textura personalizada.

Avanzando firmemente en el mercado, la empresa ha ido acondicionando sus instalaciones con nueva maquinaria que le permite mejorar sus resultados, ofrecer un producto único en el panorama nacional actual y consolidarse como referentes en madera.

Ahora podemos conseguir una textura “erosionada” y otra de “corte de sierra”, dos innovadores acabados que rompen lo oferta actual en ventanas, balconeras y puertas de madera. Esto se consigue después de muchos años de trabajo y experiencia que permiten a Iscletec ir un paso más allá para no solamente ofrecer los máximos estándares en calidad y aislamiento, sino incluso personalizar la rugosidad, forma y acabados del interior de sus productos. Tal es el nivel de perfeccionamiento que existe la posibilidad de escoger la intensidad de la textura o el color de sus acabados interiores.

Además, Iscletec ha creado una nueva línea de “Decoración 360” para poder proporcionar a las ventanas las texturas propias de la vivienda: desde los acabados de los muebles, parquet, vigas de madera o cualquier estructura de madera del interior. Con la nueva maquinaria, se puede igualar o adaptar el acabado final de las ventanas, puertas y balconeras a aquello que se desee.

Descubre todas las texturas
ALMA... a partir de enero del 2019[:]


Compartir: 12/12/2018
[:ca]Alma, la revolució de l’interior… a partir de gener 2019.[:es]Alma, la revolución del interior… a partir de enero 2019.[:]
noticia iscletec destacada[:ca]

Perquè l'interior defineix el sentiment de benestar, confort, pau i harmonia.

Iscletec dóna un gran pas en la indústria del tancament en fusta amb la presentació de la seva nova marca Alma.
Alma és el resultat de més de 30 anys d'experiència, disseny i innovació en la fabricació de finestres i balconeres de fusta.

A partir de gener Iscletec amplia el seu catàleg amb la possibilitat de gaudir d'un acabat amb textura “erosionada” o amb textura “tall de serra”. Dos innovadors acabats que trenquen la oferta actual en finestres/balconeres de fusta.

La signatura s'ha esforçat en aquest últim any en el desenvolupament i fabricació d'aquest nou acabat, amb la finalitat de posicionar la seva marca en el més alt estàndard de qualitat, disseny i prestacions d'aïllament acústic i tèrmic.
Alma és el nou i innovador concepte “Decoració 360” per vestir també els interiors dels marcs de les finestres, al costat del mobiliari i interiorisme que posseeix cada espai.

El nou acabat es presentarà a partir de gener amb el llançament de més de 60 colors que aniran sortint al mercat cada mes, igualant els colors als mesos de l'any propis de cada estació. Hivern, primavera, estiu i tardor, cadascun amb 15 colors diferents, cinc per mes.
El gebre, el gel, el romaní, la molsa, la fusta cremada, els arboços, el mar, els rius… dibuixen infinits colors que inspiren la col·lecció.

VEURE TOTES LES NOSTRES TEXTURES

Iscletec, evolució natural exterior i interior.[:es]

Porque el interior define el sentimiento de bienestar, confort, paz y armonía.

Iscletec da un gran paso en la industria del cerramiento en madera con la presentación de su nueva marca Alma.
Alma es el resultado de más de 30 años de experiencia, diseño e innovación en la fabricación de ventanas y balconeras de madera.

A partir de enero Iscletec amplía su catálogo con la posibilidad de disfrutar de un acabado con textura “erosionada” o con textura “corte de sierra”. Dos innovadores acabados que rompen lo oferta actual en ventanas/balconeras de madera.
La firma se ha esforzado en este último año en el desarrollo y fabricación de este nuevo acabado, con el fin de posicionar su marca en el más alto estándar de calidad, diseño y prestaciones de aislamiento acústico y térmico.

Alma es el nuevo e innovador concepto “Decoración 360” para vestir también los interiores de los marcos de las ventanas, junto al mobiliario e interiorismo que posee cada espacio.
El nuevo acabado se presentará a partir de enero con el lanzamiento de más de 60 colores que irán saliendo al mercado cada mes, igualando los colores a los meses del año propios de cada estación.
Invierno, primavera, verano y otoño, cada uno con 15 colores diferentes, cinco por mes. La escarcha, el hielo, el romero, el musgo, la madera quemada, los madroños, el mar, los ríos… dibujan infinitos colores que inspiran la colección.

VER TODAS LAS TEXTURAS

Iscletec, evolución Natural exterior e interior.[:]


Compartir: 04/12/2018
Página 1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     11     12     13     14     15     16     17     18     19     20     21     22     23     24     25     26