He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
[:ca]Coneixes ALMA? El nou i innovador concepte d'Iscletec[:es]¿Conoces ALMA? El nuevo e innovador concepto de Iscletec[:]
noticia iscletec destacada[:ca]

ALMA és un nou i innovador concepte que permet que tots els marcs interiors -de finestres, portes i balconeres d’Iscletec- puguin obtenir una textura personalitzada.

Avançant fermament en el mercat, l'empresa ha anat condicionant les seves instal·lacions amb nova maquinària que li permet millorar els seus resultats, oferir un producte únic en el panorama nacional actual i consolidar-se com a referents en fusta.

Ara podem aconseguir una textura "erosionada" i una altra de "tall de serra", dos innovadors acabats que trenquen el oferta actual en finestres, balconeres i portes de fusta. Això s'aconsegueix després de molts anys de treball i experiència que permeten a Iscletec anar un pas més enllà per no només oferir els màxims estàndards en qualitat i aïllament, sinó fins i tot personalitzar la rugositat, forma i acabats de l'interior dels seus productes. Tal és el nivell de perfeccionament que hi ha la possibilitat d'escollir la intensitat de la textura o el color dels seus acabats interiors.

A més, Iscletec ha creat una nova línia de "Decoració 360" per poder proporcionar a les finestres les textures pròpies de l'habitatge: des dels acabats dels mobles, parquet, bigues de fusta o qualsevol estructura de fusta de l'interior. Amb la nova maquinària, es pot igualar o adaptar l'acabat final de les finestres, portes i balconeres a allò que es desitgi.

Descobreix totes les textures 
ALMA... a partir de gener del 2019[:es]

ALMA es un nuevo e innovador concepto que permite que todos los marcos interiores -de ventanas, puertas y balconeras de Iscletec- puedan obtener una textura personalizada.

Avanzando firmemente en el mercado, la empresa ha ido acondicionando sus instalaciones con nueva maquinaria que le permite mejorar sus resultados, ofrecer un producto único en el panorama nacional actual y consolidarse como referentes en madera.

Ahora podemos conseguir una textura “erosionada” y otra de “corte de sierra”, dos innovadores acabados que rompen lo oferta actual en ventanas, balconeras y puertas de madera. Esto se consigue después de muchos años de trabajo y experiencia que permiten a Iscletec ir un paso más allá para no solamente ofrecer los máximos estándares en calidad y aislamiento, sino incluso personalizar la rugosidad, forma y acabados del interior de sus productos. Tal es el nivel de perfeccionamiento que existe la posibilidad de escoger la intensidad de la textura o el color de sus acabados interiores.

Además, Iscletec ha creado una nueva línea de “Decoración 360” para poder proporcionar a las ventanas las texturas propias de la vivienda: desde los acabados de los muebles, parquet, vigas de madera o cualquier estructura de madera del interior. Con la nueva maquinaria, se puede igualar o adaptar el acabado final de las ventanas, puertas y balconeras a aquello que se desee.

Descubre todas las texturas
ALMA... a partir de enero del 2019[:]


Compartir: 12/12/2018
[:ca]Alma, la revolució de l’interior… a partir de gener 2019.[:es]Alma, la revolución del interior… a partir de enero 2019.[:]
noticia iscletec destacada[:ca]

Perquè l'interior defineix el sentiment de benestar, confort, pau i harmonia.

Iscletec dóna un gran pas en la indústria del tancament en fusta amb la presentació de la seva nova marca Alma.
Alma és el resultat de més de 30 anys d'experiència, disseny i innovació en la fabricació de finestres i balconeres de fusta.

A partir de gener Iscletec amplia el seu catàleg amb la possibilitat de gaudir d'un acabat amb textura “erosionada” o amb textura “tall de serra”. Dos innovadors acabats que trenquen la oferta actual en finestres/balconeres de fusta.

La signatura s'ha esforçat en aquest últim any en el desenvolupament i fabricació d'aquest nou acabat, amb la finalitat de posicionar la seva marca en el més alt estàndard de qualitat, disseny i prestacions d'aïllament acústic i tèrmic.
Alma és el nou i innovador concepte “Decoració 360” per vestir també els interiors dels marcs de les finestres, al costat del mobiliari i interiorisme que posseeix cada espai.

El nou acabat es presentarà a partir de gener amb el llançament de més de 60 colors que aniran sortint al mercat cada mes, igualant els colors als mesos de l'any propis de cada estació. Hivern, primavera, estiu i tardor, cadascun amb 15 colors diferents, cinc per mes.
El gebre, el gel, el romaní, la molsa, la fusta cremada, els arboços, el mar, els rius… dibuixen infinits colors que inspiren la col·lecció.

VEURE TOTES LES NOSTRES TEXTURES

Iscletec, evolució natural exterior i interior.[:es]

Porque el interior define el sentimiento de bienestar, confort, paz y armonía.

Iscletec da un gran paso en la industria del cerramiento en madera con la presentación de su nueva marca Alma.
Alma es el resultado de más de 30 años de experiencia, diseño e innovación en la fabricación de ventanas y balconeras de madera.

A partir de enero Iscletec amplía su catálogo con la posibilidad de disfrutar de un acabado con textura “erosionada” o con textura “corte de sierra”. Dos innovadores acabados que rompen lo oferta actual en ventanas/balconeras de madera.
La firma se ha esforzado en este último año en el desarrollo y fabricación de este nuevo acabado, con el fin de posicionar su marca en el más alto estándar de calidad, diseño y prestaciones de aislamiento acústico y térmico.

Alma es el nuevo e innovador concepto “Decoración 360” para vestir también los interiores de los marcos de las ventanas, junto al mobiliario e interiorismo que posee cada espacio.
El nuevo acabado se presentará a partir de enero con el lanzamiento de más de 60 colores que irán saliendo al mercado cada mes, igualando los colores a los meses del año propios de cada estación.
Invierno, primavera, verano y otoño, cada uno con 15 colores diferentes, cinco por mes. La escarcha, el hielo, el romero, el musgo, la madera quemada, los madroños, el mar, los ríos… dibujan infinitos colores que inspiran la colección.

VER TODAS LAS TEXTURAS

Iscletec, evolución Natural exterior e interior.[:]


Compartir: 04/12/2018
[:ca]Lucía Olano en l'Especial Arquitectes d’Iscletec[:es]Lucía Olano en el Especial Arquitectos de Iscletec[:]
noticia iscletec destacada[:ca]

Lucía Olano és una arquitecta especialitzada en el desenvolupament de projectes d'arquitectura sostenibles i eficients energèticament en obra nova i rehabilitació d'edificis. El seu procés de creació comprèn des de la concepció del projecte a l'execució i coordinació d'obra, el tracte directe amb el client i amb l'administració local i, fins i tot, el disseny interior i de mobiliari.

Per la qualitat del seu treball i els excel·lents resultats aconseguits en el seu últim projecte, la Casa Modernista a Las Tres Torres, hem afegit el seu perfil al apartat web Especial Arquitectes de Iscletec. La informació de l'arquitecta es complementa amb unes breus preguntes que Lucía ens va respondre en relació al projecte i Iscletec.

Pots veure ara l'Especial Arquitectes de Iscletec amb Lucía Olano [:es]

Lucía Olano es una arquitecta especializada en el desarrollo de proyectos de arquitectura sostenibles y eficientes energéticamente en obra nueva y rehabilitación de edificios. Su proceso de creación comprende desde la concepción del proyecto a la ejecución y coordinación de obra, el trato directo con el cliente y con la administración local e, incluso, el diseño interior y de mobiliario.

Por la calidad de su trabajo y los excelentes resultados conseguidos en su último proyecto, la Casa Modernista en Las Tres Torres, hemos añadido su perfil en el apartado web Especial Arquitectos de Iscletec. La información de la arquitecta se complementa con unas breves preguntas que Lucía nos respondió en relación al proyecto e Iscletec.

Puedes ver ahora el Especial Arquitectos de Iscletec con Lucía Olano [:]


Compartir: 26/11/2018
[:ca]Nou projecte: Casa Modernistes a les Tres Torres[:es]Nuevo proyecto: Casa Modernistas en las Tres Torres[:]
noticia iscletec destacada[:ca]

Iscletec presenta un nou projecte liderat per l'arquitecta Lucía Olano a Barcelona. La remodelació d'aquesta casa a Les Tres Torres torna al barri un habitatge que havia perdut tota la seva força i bellesa.

El resultat és un habitatge rehabilitat seguint l'estàndard Passivhaus: reuneix tots els requisits que demana el seu entorn natural, amb una demanda energètica baixa i unes instal·lacions d'alta eficiència energètica. A més, té un cost energètic molt baix i optimitza els recursos existents a través de diferents tècniques passives.

Iscletec ha proporcionat fusteria d'altes prestacions tèrmiques amb el seu model Iscletec78. És el model estrella de la campanya #VestimosBarcelona, i permet col·locar vidres triples de 34 a 40mm de gruix.

Descobreix el projecte  // Coneix a l'arquitecta  // Veure la galeria d'imatges del projecte [:es]

Iscletec presenta un nuevo proyecto liderado por la arquitecta Lucía Olano en Barcelona. La remodelación de esta casa en Las Tres Torres devuelve al barrio una vivienda que había perdido toda su fuerza y belleza.

El resultado es una vivienda rehabilitada siguiendo el estándar Passivhaus: reúne todos los requisitos que demanda su entorno natural, con una demanda energética baja y unas instalaciones de alta eficiencia energética. Además, tiene un coste energético muy bajo y optimiza los recursos existentes a través de diferentes técnicas pasivas.

Iscletec ha proporcionado carpintería de altas prestaciones térmicas con su modelo Iscletec78. Es el modelo estrella de la campaña #VestimosBarcelona, y permite colocar cristales de triple vidrio desde 34 a 40mm de grosor.

Descubre el proyecto // Conoce a la arquitecta // Ver la galería de imágenes del proyecto[:]


Compartir: 20/11/2018
[:ca]Quin color és el teu?[:es]¿Qué color es el tuyo?[:]
noticia iscletec destacada[:ca]

Natural, càlid i personalitzat. Respectant el vetejat i la textura de la fusta

Escull el teu #ColorOftheMonth

Larix sibirica. La fusta de l'Alerce de Sibèria és una espècie d'arbre molt resistent als canvis de temperatura. Mantenint la textura natural de la fusta amb un tint Rubio Monocoat que permet visualitzar el vetejat únic i singular d'aquest material.

Mocca. Color sòlid, que transmet resistència, confiança i permanència. Aquesta acollidora i càlida tonalitat, reafirma la història, l'autenticitat i la transcendència de l'arquitectura de #VestimosBarcelona.

Gris Esmeralda. Es tracta d'un to gris verdós, que combina l'elegància d'un color neutre com el gris, amb la potència i majestuositat del color de la preciosa pedra maragda.

Blanc Seda. És una tonalitat molt clara que fa que les formes i els materials destaquin al màxim, permet una àmplia combinació de colors i ajuda a il·luminar totes les estances de la casa.

Duo Barcelona. La gamma cromàtica Duo Barcelona és una perfecta i genuïna composició creada especialment per a la campanya #VestimosBarcelona. La combinació del Blanc Seda, juntament amb el color Mocca i / o el Gris Esmeralda.

Blau provençal. Reflecteix el color de la Mediterrània i representa el colorit cultural, la varietat, la història i el clima acollidor de La Provença. Destaca per les seves expressions de llum, força i per la riquesa de la seva tonalitat, molt característica del sud de França.

Fusta de pi amb un vernís a l'aigua. La fusta de pi és el color de la natura. Aporta una magnífica sensació de calidesa i lluminositat que fa més confortables els espais; i es caracteritza per ser fusta de proximitat, pels seus acabats i per la seva durabilitat.[:es]

Natural, cálido y personalizado. Respetando el veteado y textura de la madera

Escoge tu #ColorOftheMonth

Larix Sibirica. La madera del Alerce de Siberia es una especie de árbol muy resistente a los cambios de temperatura. Manteniendo la textura natural de la madera con un tinte Rubio Monocoat que permite visualizar el veteado único y singular de este material.

Mocca. Color sólido, que transmite resistencia, confianza y permanencia. Esta acogedora y cálida tonalidad, reafirma la historia, la autenticidad y la transcendencia de la arquitectura de #VestimosBarcelona.

Gris Esmeralda. Se trata de un tono gris verdoso, que combina la elegancia de un color neutro como el gris, con la potencia y majestuosidad del color de la preciosa piedra esmeralda.

Blanco Seda. Es una tonalidad muy clara que hace que las formas y los materiales destaquen al máximo, permite una amplia combinación de colores y  ayuda a iluminar todas las estancias de la casa.

Dúo Barcelona. La gama cromática Dúo Barcelona es una perfecta y genuina composición creada especialmente para la campaña #VestimosBarcelona. La combinación del Blanco Seda, junto con el color Mocca y/o el Gris Esmeralda.

Azul provenzal. Refleja el color del Mediterráneo y representa el colorido cultural, la variedad, la historia y el clima acogedor de La Provenza. Destaca por sus expresiones de luz, fuerza y por la riqueza de su tonalidad, muy característica del sur de Francia.

Madera de pino con un barniz al agua. La madera de pino es el color de la naturaleza. Aporta una magnifica sensación de calidez y luminosidad que hace más confortables los espacios; y se caracteriza por ser madera de proximidad, por sus acabados y por su durabilidad.[:]


Compartir: 13/11/2018
[:ca]Formats personalitzats per a cada espai[:es]Formatos personalizados para cada espacio[:]
noticia iscletec destacada[:ca]

Infinites formes, infinits materials, múltiples FORMATS

Cada habitatge mereix que les portes, finestres i balconeres reforcin l'estètica i l'harmonia de l'espai, potenciant al màxim les seves característiques singulars.

Iscletec, amb la gran quantitat de formats que és capaç de proporcionar, demostra la seva capacitat per transformar-se, adaptar-se i ampliar horitzons. A la secció FORMATS del web, podràs visualitzar l'ampli ventall de possibilitats dels tancaments i la infinitat de formes i tipologies en finestres i balconeres de fusta.

Per a poder instal·lar aquesta gran varietat d'opcions en els habitatges i establiments, l'empresa compta amb el seu partner MACO, que facilita les ferramentes necessàries per aconseguir aquests resultats, aportant lleugeresa i una major mobilitat als productes.

Gràcies a la tecnologia d'última generació de les seves instal·lacions, la qualitat dels seus productes i el seu expert equip professional, l’empresa ofereix solucions avançades en tancaments de fusta, amb la màxima versatilitat. Iscletec aporta solucions per a les més exigents construccions, treballant amb compromís, professionalitat i precisió en cadascun dels seus projectes.

SECCIÓ FORMATS. Infinites formes i infinits materials amb un denominador comú: la nostra passió per la fusta.[:es]

Infinitas formas, infinitos materiales, múltiples FORMATOS

Cada vivienda merece que sus puertas, ventanas y balconeras refuercen la estética y la armonía del espacio, potenciando al máximo sus características singulares.

Iscletec, con la gran cantidad de formatos que es capaz de proporcionar, demuestra su capacidad para transformarse, adaptarse y ampliar horizontes. En la sección FORMATOS de la web, podrás visualizar el amplio abanico de posibilidades de los cerramientos y la infinidad de formas y tipologías en ventanas y balconeras de madera.

Para poder instalar esta gran variedad de opciones en las viviendas y establecimientos, la empresa cuenta con su partner MACO, que facilita los herrajes necesarios para conseguir estos resultados, aportando ligereza y una mayor movilidad a los productos.

Gracias a la tecnología de última generación de sus instalaciones, la calidad de sus productos y su experto equipo profesional, la empresa ofrece soluciones avanzadas en cierres de madera, con la máxima versatilidad. Iscletec aporta soluciones para las más exigentes construcciones, trabajando con compromiso, profesionalidad y precisión en cada uno de sus proyectos.

SECCIÓN FORMATOS. Infinitas formas e infinitos materiales con un denominador común: nuestra pasión por la madera.[:]


Compartir: 07/11/2018
[:ca]ISCLETEC92 | MÀXIM AÏLLAMENT TÈRMIC I ACÚSTIC[:es]ISCLETEC92 | MÁXIMO AISLAMIENTO TÉRMICO Y ACÚSTICO[:]
noticia iscletec destacada[:ca]

Disseny, eficiència energètica i passió per la fusta.

Iscletec proposa finestres, balconeres i corredisses de fusta de 92 mm. de gruix i triple vidre per cobrir les màximes prestacions: aïllament tèrmic i acústic, protecció solar, vidre de seguretat i protecció total.

Iscletec92 és el màxim exponent en tancaments acústics, tèrmics i de protecció total, que s'usa quan les circumstàncies són extremes, en condicions adverses o bé per aconseguir el silenci total a la ciutat o si el client així ho requereix.

No hi ha soroll que no resisteixi a aquesta finestra. A més de l'alta qualitat en el seu material i format, compta amb triple junta de goma (dos d'estanquitat i 1 de trencament de so) i tancaments de seguretat amb ferramentes MACO d'última tecnologia en sistemes d'obertura:

 • Ferramentes ocultes

 • Ferramentes amb alarma integrada

 • Gran format per a finestres de 3,6 m² i 180 kg

 • Màxima ventilació: doble oscil·lobatent i pivotants

 • Obertura lògicament especial nens

 • Anti-corrosiu i màxima durabilitat

[:es]

Diseño, eficiencia energética y pasión por la madera.

Iscletec propone ventanas, balconeras y correderas de madera de 92 mm. de grosor y triple vidrio para cubrir las máximas prestaciones: aislamiento térmico y acústico, protección solar, vidrio de seguridad y protección total.

Iscletec92 es el máximo exponente en cerramientos acústicos, térmicos y de protección total, que se usa cuando las circunstancias son extremas, en condiciones adversas o bien para conseguir el silencio total en la ciudad o si el cliente así lo requiere.

No hay ruido que no resista a esta ventana. Además de la alta calidad en su material y formato, cuenta con triple junta de goma (dos de estanqueidad y 1 de rotura de sonido) y cierres de seguridad con herrajes MACO de última tecnología en sistemas de apertura:

 • Herrajes ocultos

 • Herrajes con alarma integrada

 • Gran formato para ventanas de 3,6 m² y 180 kg

 • Máxima ventilación: doble oscilo-batiente y pivotantes

 • Apertura lógica- especial niños

 • Anti-corrosivo y máxima durabilidad


 [:]


Compartir: 30/10/2018
Página 1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     11     12     13     14     15     16     17     18     19     20     21     22     23     24     25     26