He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera


Perquè l'interior defineix
el sentiment de benestar,
confort, pau i harmonia.

Iscletec dóna un gran pas en la indústria del tancament en fusta amb la presentació de la seva nova marca Alma. Alma és el resultat de més de 30 anys d'experiència, disseny i innovació en la fabricació de finestres i balconeres de fusta.

A partir de gener Iscletec amplia el seu catàleg amb la possibilitat de gaudir d'un acabat amb textura “erosionada” o amb textura “talli de serra”. Dos innovadors acabats que trenquen ho ofereix actual en finestres/balconeres de fusta. La signatura s'ha esforçat en aquest últim any en el desenvolupament i fabricació d'aquest nou acabat, amb la finalitat de posicionar la seva marca en el més alt estàndard de qualitat, disseny i prestacions d'aïllament acústic i tèrmic.

Iscletec, evolució Natural exterior i interior.

TEXTURESEROSIÓ

Reforça el dibuix del veteado natural de la fusta.
Textura suau i elegant que contrasti la gamma de color del marc interior i combina en harmonia amb els mobles de l'espai.

TALL DE SERRA

Original, únic i amb caràcter.

La saviesa de la vellesa i del pas del temps, una impecable textura per a l'interior de les finestres i balconeres de fusta.

COLORSEl nuevo acabado se presentará a partir de enero con el lanzamiento de más de 60 colores que irán saliendo al mercado cada mes,
igualando los colores a los meses del año propios de cada estación.
Invierno, primavera, verano y otoño, cada uno con 15 colores diferentes, cinco por mes.

La escarcha, el hielo, el romero, el musgo, la madera quemada, los madroños, el mar, los ríos… dibujan infinitos colores que inspiran la colección.


Col·lecció primavera

COL·LECCIÓ HIVERNDECORACIÓ 360Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

Alma és el nou i innovador concepte per vestir també els interiors dels marcs de les finestres, al costat del mobiliari i interiorisme que posseeix cada espai.

Ara ja pots triar la mateixa textura i color que la taula del saló, els fogons de la cuina, les bigues del sostre o la tarima del sòl. Harmonia i disseny amb les màximes prestacions acústiques i tèrmiques en la teva llar.

Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...

ÚLTIMS PROJECTES...