Especial ferraments
17/10/19

 

Iscletec treballem amb les millores matèries primeres, acabats, detalls… sempre buscant l’excel·lència al nostre treball, per això, treballem amb partners que ens permeten arribar-hi.

En el cas dels ferraments per tancaments de fusta, comptem amb la firma MACO, perfectes per les finestres, portes i balconeres d’Iscletec. Els...


Seguir llegint
Èxit del projecte “TO” al Solar Decathlon Europe ’19
14/10/19

El Solar Decathlon Europe 2019 ha finalitzat, després de 15 dies de competició, el projecte “TO”, realitzat per un grup d’estudiants de la UPC i de l’ETSAV, ha quedat en tercera posició. L’equip ha rebut un gran reconeixement pel treball al camp de la sostenibilitat i de l’arquitectura.

Iscletec ha sigut “Gold Sponsor” d’aquest projecte,...


Seguir llegint
Showroom d’Iscletec
09/10/19

El nostre Showroom és un espai on poder trobar inspiració, disseny, innovació… un lloc on trobar tots els nostres productes.

A Iscletec unim coneixement i experiència per dissenyar i executar solucions creatives en arquitectura. La nostra especialització en tancaments de fusta ens permet entendre el concepte global del projecte i aportar...


Seguir llegint
La primera finestra ALMA al nostre Showroom
03/10/19

ALMA és un innovador concepte d’ISCLETEC que permet textures en la fusta dels marcs interiors de les finestres, portes i balconeres. Amb això aconseguim un acabat més personalitzat i, un estil diferent i únic.

Vine a conèixer la primera finestra ALMA, al nostre Showroom, es tracta d’una finestra amb la nostra textura “tall de serra”, amb...


Seguir llegint
A ISCLETEC apostem per la seguretat i la protecció
20/09/19

A ISCLETEC busquem l’excel·lència i, per això, treballem amb els partners que ens permeten aconseguir-la. Quan parlem de ferramentes per a tancaments de fusta comptem amb el fabricant MACO, que representa la màxima eficiència, durabilitat, disseny i qualitat del mercat.

ISCLETEC compta amb openDoor, el sistema de control d’accés de...


Seguir llegint
Nou projecte: natural i lluminós
10/09/19

Iscletec presenta un nou projecte #Vestimosbarcelona junt a MCD Studio, aquest cop al barri de Poblenou.

L’objectiu principal d’aquest projecte era ressaltar la llum natural, ja que es tracta d’una remodelació d’un antic magatzem que està format per un baix principal i un entresòl.

Per aquest projecte, Iscletec ha fabricat balconeres i...


Seguir llegint
1 2 3 36
Esta web utiliza cookies, para ver la política de cookies, presione aquí Si continuas navegando estás aceptándola