Nou projecte: natural i lluminós
10/09/19

Iscletec presenta un nou projecte #Vestimosbarcelona junt a MCD Studio, aquest cop al barri de Poblenou.

L’objectiu principal d’aquest projecte era ressaltar la llum natural, ja que es tracta d’una remodelació d’un antic magatzem que està format per un baix principal i un entresòl.

Per aquest projecte, Iscletec ha fabricat balconeres i...


Seguir llegint
L’empremta sostenible Iscletec en el medi ambient
30/08/19

Les emissions de gasos efecte hivernacle és un dels principals problemes actuals. Per posar-hi remei, l’important és aconseguir que els boscs, no es vegin reduïts i fer que aquests augmentin, ja que aquests són els grans embornals de CO2 del nostre planeta.

Això es pot aconseguir gràcies a la tala controlada i a la reforestació dels...


Seguir llegint
Descarrega el nou catàleg d’Iscletec
26/08/19

Ara ja podràs estar al dia de tots els serveis i productes d’Iscletec, presentem el nou catàleg 2019, disponible a la nostra pàgina web.

El nou catàleg compte amb una selecció dels nostres projectes més destacats realitzats en habitatges, hotels, locals comercials… com el nostre últim projecte que sé esta portant a terme actualment,...


Seguir llegint
Segueix el nostre projecte Twin Houses by Vimworks # FASE2
30/07/19


Ara pots seguir els avanços de l’últim projecte de Iscletec: Twin Houses de l’estudi d’arquitectura Vimworks. En la seva primera fase, vam presentar el projecte i els seus diferents col·laboradors, que han ajudat a millorar la seva durabilitat, atractiu i han atorgat la màxima qualitat: les constructores JESFER i ARKO, Catalana de...


Seguir llegint
10 equips en competència representen 27 universitats de 8 països i 3 continents. SDE’19.
22/07/19

El Solar Decathlon Europe 2019 inicia el seu període de visita a Szentendre, Hongria: des del passat 12 de juliol, visitants professionals i públic poden assistir gratuïtament al “Solar Village” i veure els prototips de la competència. Els Arquitectes del projecte To van començar a muntar el prototip el 27 de juny, amb només 15 dies...


Seguir llegint
Les teves finestres com el primer dia. Kit de Manteniment Iscletec
18/07/19


Igual que la seva pell, però només dues vegades a l’any, la fusta, com a element natural, necessita un mínim de manteniment durant l’any.

Amb el kit de manteniment Sikkens (detergent + hidratant) garantirà que la fusta exterior de les finestres estiguin protegides i allargarà la vida del vernís un mínim de 2 anys més.

Una feina...


Seguir llegint
1 2 3 35
Esta web utiliza cookies, para ver la política de cookies, presione aquí Si continuas navegando estás aceptándola