11/04/23 | ISCLETEC

3 RAONS PER A TRIAR-NOS

SLOW, l’estudi d’arquitectura que abandera el canvi urgent cap a una construcció conscient i responsable amb la societat i el medi ambient ens ha brindat el seu fidel testimoni.

3 senzilles preguntes amb 3 increïbles respostes que defineixen el nostre treball, però que sobretot defineixen la relació que tenim sempre entre l’Arquitecte & Iscletec.

Agraïm el seu testimoni, i l’exemplar recorregut de l’estudi d’arquitectura SLOW, que ens inspira i motiva a continuar treballant en la fabricació de finestres de fusta que cuiden a les persones i respecten el nostre fràgil planeta.

 

La fusta per a tu, és un avantatge o un inconvenient?
Per a nosaltres la fusta és el material per excel·lència. Es tracta d’un material natural, renovable, de petjada ecològica negativa – absorbeix més CO₂ durant el seu procés de creixement que durant la seva transformació i posada en obra-, càlid, agradable i extremadament versàtil ja que permet la seva utilització com a element estructural, tancament o com a peça de mobiliari o decorativa.

 

Per què has triat a Iscletec?
Pel seu recorregut i solvència tècnica i l’afinitat amb els valors de l’empresa. Es tracta d’una empresa familiar, de tracte impecable, comunicació directa i que transmeten autèntica passió pel seu ofici. A més, disposen d’un alt nivell de professionalitat i qualitat tècnica en la resolució de detalls, així com en l’execució, muntatge i posterior manteniment.

 

Com valoraries la qualitat del producte i servei de Iscletec?
Impecable. Sempre és una garantia d’èxit en els nostres projectes tant a nivell tècnic com de comunicació amb els tècnics de l’estudi i la propietat.

 

VEURE EL PROJECTE

CONEIX A SLOW