03/05/24 | ISCLETEC

node ARQUITECTURA

“Ens centrem en la creació de dissenys atemporals i duradors que s’integrin harmoniosament en el seu entorn i que ressaltin la bellesa natural, dels materials que utilitzem”.

node. ARQUITECTURA

 

Aquesta vegada us presentem les nostres finestres en el propi estudi d’arquitectura.

Node és un estudi d’arquitectura, situat a la població de Mataró. Un estudi que comparteix la passió per la fusta i per l’essència pura de l’arquitectura, com reflecteixen els seus projectes, i el seu propi local.

Un agradable estudi que convida a pensar i inspirar-te per a transformar espais amb estil en harmonia amb l’entorn, ja siguin obra nova o en reformes. nodeARQUITECTURA impregna un segell de benestar, pau i tranquil·litat.

Fidels al seu estil, dins i fora

Node ha confiat en Iscletec en diversos projectes, i també ha escollit les nostres finestres per al seu propi espai de treball.

En aquest cas, l’estudi va escollir com a fusta, el roure natural, protegit amb vernís incolor en l’exterior i oli a l’interior. Un acabat que protegeix i que deixa lluir la bellesa d’aquesta noble fusta en la seva màxima expressió.

Finestres dissenyades i fabricades amb el perfil Iscletec78 amb vidres baix emissius, per a aconseguir un alt nivell d’aïllament tèrmic i eficiència energètica, en aquest diàfan local, ple de llum natural, a peu de carrer.

Coneix a l’estudi: https://nodearquitectura.cat/es/estudio/