10/01/22 | ISCLETEC

Ampliem la nostra carta de vernissos i olis naturals by Remmers

Tints i olis naturals que vesteixen les teves finestres i balconeras de fusta.

Protecció, sostenibilitat i passió per la fusta.

Ens complau comunicar-te que hem ampliat la carta de tints, vernissos i olis naturals by Remmers.

Remmers, és una firma alemanya, referent en tractaments i pintures per a diferents sectors, com la indústria, automoció i construcció.

Des de la seva seu en Löningen desenvolupa nous productes i solucions per a garantir la màxima protecció, manteniment i durabilitat en el tractament i aplicació de la fusta.

Remmers neix en el cor d’Alemanya amb una llarga tradició en la construcció, tant d’edificis i habitatges, estructures com en tancaments (finestres i balconeres) en fusta.

 

Iscletec en col·laboració amb Remmers ha desenvolupat una col·lecció pròpia de tints, vernissos i olis per a millorar tots els nostres tractaments i a més ampliar la carta de colors per a les nostres finestres amb colors que respecten el tacte natural de la fusta.

 

Una àmplia carta de colors que respondran segur a les teves necessitats, tant per a l’interior, com per a l’exterior, podent personalitzar les finestres a dos colors, portes, contrafinestres, i persianes de llibret,…i fins i tot sol·licitar el color personalitzat a mida, encara que amb la Nova Carta, estem segurs que trobaràs el teu.

 

Més informació i Carta de tints, vernissos i olis by Remmers

COLORES Y EXEMPLES DE LA NOSTRA CARTA

 

Si desitges més informació, envia’ns un mail o vine a visitar-nos al nostre Showroom per a presentar-te a més dels colors, tints i olis les noves finestres i balconeres de fusta amb l’última tecnologia en control d’accessos i seguretat.